cevaplar için teşşekkürler
alicanhyrnnn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet AR 6 güçlü bir tüfek olduğundan hafif peletler namludan çıkınca ilk anda takla bile atabiliyor. rangemaster ağır olduğundan dolayı bölye savrumaları engelliyor. isabetliliği iyi tahribatı yüksek yani ar 6 da rahat kullanabilirsinz .bende samyang kullanmak isterdim ama piyasada yok heralde tabi onu atacak tüfek te sınırlı
-
değerli kullanıcılar aşağıda vermiş olduğum linkteki silahın markası modeli nedir ?
tüfeği atan tüfeği elinden düşürüyor. -
nikko nun ayakları gerçekten sağlam oluyor. umarım ayaklarda stoper vidası vardır .
-
yaylı tüfek olduğu için orta ağırlıktaki bi dürdünü az olsada sarsar illaki dampa ayak kullan derim
ama ben optima marka tüfeğimde arka ayağında stoper vidalı çift ayak kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor arada bir sıfırlamak gereksede idare ediyor -
aynı problem bende de var ama oturduğunz çevrede olan arkadaşlar sizi alabilliler
-
valla iyi olur bir de ankarada böyle ağır peletlerin satıldığı bir yer var mı acaba ben devamlı ulustaki tüfeğimi aldığım av markete gidiyorum orada bile yok
internetten sipariş etmekte istemiyorum görerek almak en iyisi siz buluşmalara katılıyosunuz heralde bu hafta bende katılmayı düşünüyorum. -
Tetikten bende pek memun değilim ama alıştık
biraz kurcalansa tetik yumuşatılabilir ama o kadar para veripte kuracalarken bozmak istemiyorum.
bide ağır pelet kullanmak istiyorum ama ankarada bulamadım en fazla 20 gr pelet var (torpedo)
ben eunjın 32 gr atmak istiyorum o zaman taribatı muhteşem seviyelere çıkar kemik değil arabayı deler geçer.(bir kapıdan girip öteki kapıdan geçer heralde) -
ar6 pcp tüfeğim benim 2. tüfeğim ilk olarak optima trio yaylı kullanıyordum. tabi bu iki tüfek karşılaştırlamaz.
ilk olarak çok güçlü bir tüfek bendeki özellikle daha güçlü çünkü çekiç yayını değiştirdim.(en hızlı 16gr pelet 1430fps gördüm)
isabetlilik olarak güce oranla güzel adından da anlaşılacağından hunting master yani av tüfeği deniliyor bu yüzden grupman lar dağınık
tabi ülkemizde havalılarla av yasak
tahribatı çok yüksek internetteki videolarda abartı yok aynı ordaki gibi deliyor geçiyor forumdaki çaydanlığn halini görmüşsündür.
tetik biraz sert ona hak veriyorum ama g3 tetiğinden hafif
görüntü itibarıyle güzel bi pcp ben memnunum kemik kıranımdan. -
arkadaşım ilk başladığımda bende aynı sorunu yaşıyordum .
bence yeni bir dürbün al tüfeğinin markasını modelini yazmamışsın -
-
ben bunun deneyini yapan adamları gördüm dıscovery channel da .adamlar birebir denediler.önce tabancanın mermisi kaç mt ileride yere düşüceğini hesaplamakla başladılar.kapalı bir ortamda deneye başladılar.silah ateşlendiğinde mermiyi bıraktılar ve ikiside aynı anda yere işaretli noktaya düştü . çizim biraz kötü inşallah anlatabilmişimdir .
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100817/temp/8s7kf8ox.jpg] -
Evanix o hızla atıyor da, ben hiç 100 m de isabetinden övünülen bir AR6 duymadım. aşırı hız ile atılan hafif pelletler isabeti bozduğu için isabetli değilidir. genelde tüfekler yüksek hızlara, ağır pelletleri normal hızla atabilsin diye çıkarılır. long modeli da 21 hatta 30 grn pelletler le bile fabrika ayarında kullanılabilir.
katılıyorum
ağır peleti normal hızda atarak (yani enerjisi yüksek) daha fazla tahribat yaratmaktır. -
-
haklısınz abicim 180- 130 arası cok net ve stabıl atışlar yapıyor
-
Abicim haklısınız yanlız benım evanix te 350 bar a kadar gösterge koymuşlar.
birde arkadaşımın bilgisayarında izlediğim video ya göre tüfeklere takıcakları her tüpe 450 bar da deneme yapıyolar.
bu arada moderator sıkıntısını çözdüm. cevaplar için teşşekürler saygılar... -
cevaplar için teşekkürler yazı için pardon
konuyu bilmememizden kaynaklanıyor -
ÜSTATLAR EVANİX AR6 KULLANICISIYIM . YATAGUN MODERATOR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM VE EVANİXİMLE 250 BAR DA ATIŞ YAPIYORUM. FORUMDA OKUDUM . 1100FPS GÜCÜN ÜSTÜNDE MODERATOR SESI KESMIYORMUŞ.BENİM MERAK ETTİĞİM 1100 FPS DE SESİ AZALTIYORMU YOKSA VAHŞİ KIRBAÇ ŞAKLAMASI SESİ YİNE AYNI ŞEKİLDE GELİYORMU ? BEN ATIŞ YAPARKEN CHRONO ÖLÇÜMERİNDE 1400 FPS Yİ GÖRDÜM . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM