Atış gayet güzel fakat ani sapmaların nedeni nedir kullanıcdan mı kaynaklanıyor yoksa peletle ilgili bi sorunmu yada rüzgarmı?
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa bey s410 u hafif çekiç güçlü yayla denedinizmi hiç?
-
Seçkin atv nin o beton üzerinde sabit bi tenteye izin vereceklerini sanmıyorum. Çünkü o betonu atvleri yıkamak için kullanıyorlar. Belki tentenin yan tarafları kapalı olmazssa kabul edebilir. Bence bi tane daha 3mx2m tente alalım bendekiyle birleştirip sadace üst taraflarını kullanarak oraya sabitleyelim. Ama rüzgara karşı sağlamlaştırmamız gerekecek.
-
Muhabbet etmek için o kadar uzağa gitmeye gerek yok bence freelife olsun derim.
Acaba diyorum erkenden ikeayanın yemekhanesinde toplanıp hep beraber kahvaltımı yapsak ne dersiniz.
Erkenden gidip yer kapalım sonradan gelenler oraya gelsin. Bu arada kaçta açılıyordu orası? -
Öyle aşırı ciddi, disiplinli ve katı kuralları olan bir yer ise biz filintalara uyacağını sanmıyorum. Bize sıcak ve samimi ortamlar lazım. Öyle gittikmi orada monitör klavye falan parçalamamız gerek.
Yeri gelince bişiler yiyebilmeli ve sabahları kahvaltımızı ederken hoş sohbetler yapabilmeliyiz. -
-
Ben bu tutuşu biryerlerden hatırlıyorum sanırım klingonludan ders almış olmalı.
[Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/11s36gg.jpg]
-
Üssün neden bu kadar temiz olduğu şimdi anlaşıldı. Acaba bu hafta cevat mezardan dirilerekmi çıkıyor. Onumu çekecekler.
Kerem monitör olayı eminimki çok zevkli olacaktır. Fakat ortalığı sonradan kim temizleyecek ben onu düşünüyorum.
Mehmet bey acaba bu hafta sizin şu eskiden gittiğiniz kozyatağındaki poligonamı gitsek, nasıl olur arkadaşlar.
-
Herkese selamlar,
Buluşma için yazılanları okudum da atışları ikea nın ordamı yapıcaksınız... -
Çok geçmiş olsun. Ben sizin payınızı şimdiden kaptım o zaman. Aç kalmayın diye ben size grisini getiririm
Ben de hep o son çeyrek ekmek sucuğu yememeliydim deyip durdum geçen pazar. Ama insan dayanamıyor ki.Bende biraz tavuk getiriyimde bari oralarda aç kalmayalım. Yoksa Grissiniye talim ederiz.
Gökmen sen ne yapmışsın öyle çok orjinal olmuş. Aslında benim AR6 nın şarjörü uzun küt burunlu peletlerden alıp o çatapatı hiç uğraşmadan ucuna yapıştırsan işe yarar heralde. Veya tekli atan tüfeklerdede işe yarayabilir. -
O tüfeği bi elden geçirmek gerek, çok fazla hava harcıyor. Galiba çekiçle ve yayla baya bi oynanmış, orjinal haline geri döndürmek gerek.
-
Aslında yaptığımız çalışma bile sayılmaz da iştee, bazı arkadaşlarımız kendini fazla kaptırıp tüfeği dağıtıp bozmasınlar diye kendimi feda ettim.
-
Ben tetiğin aşırı hafif yapılması taraftarı değilim. Çünkü hafif tetikli tüfeklerin en ufak bi sarsıntıda kaza ile atış yapabileceği kanısındayım. Aşırı hafif tetikler kazaya sebebiyet verebilirler. Bu yüzden çok tehlikelidir.
-
Buyrun AirArms s410 SL Xtra Fac yeni tetik sisteminin çalışma prensibi canlı canlı karşınızda.
Merak edip tüfeklerinizin tetik sitemini açıp bozmayasınız diye ben sizin için açıp videoya çektim.
Uyarı: Evde dolu tüplü silahı sökmeye kalkmak çok tehlikelidir. Silahlarınızı sökmeyin!Videoda olup biteni basitçe açıklamaya çalışıyım.
1- Öncelikle alttaki yay olmadığında veya çok gevşek kalırsa tetiğin kurulmadığı görülüyor.
2- Parmağımla yaya baskı yaptığımda tetik sertleşiyor. Yani yayın önünde bulunan setskur vidası ne kadar sıkılırsa tetik bir o kadar sertleşecektir.
3- Tetik üzerinde 2 adet küçük setskur bulunuyor. Bunlardan yay tarafında olan setskur tetiğin ne kadar ileri doğru açılacağını belirliyor. Sıkıldıkça tetik açılma mesafesi artacaktır.
4- Tetik üzerindeki 2. setskur ise tetiğin yayı bırakma mesafesinin ne kadar olacağını belirliyor. Sıkıldıkça yayı bırakma mesafesi artacaktır. Tetiği çekip boşluğu aldınız ve en kısa mesafede tetiğin yayı bırakıp atış yapmasını istiyorsunuz o zaman setskur vidasını gevşetmeniz gerekiyor. Böylece boşluk mesafesi artar ve yay bırakma mesafesi azalır.
İşte bu kadar basit...
-
-
Sucuk bana fena dokunuyor o gün dayanamıyıp yedim sabaha kadar rahatsız etti beni. Ne zaman ağır yağlı et türevi şeyler yesem mide iflas ediyor. Reflü hastası olduğum için sabaha kadar ağzıma asit geliyor bazen uykudan uyandırdığı bile oluyor.
-
Atış desteklimi ayakta mı?
-
Genelde buluşmalara gelicem diyipde gelmeyenleri hedef yapıyoruz. ........
-
Acaba bu şekilde bizim tüfekler ateşli silah grubuna girer mi?
-
Kum torbasıyla destekli atış yapıldı.