Bu ne biçim pelet böyle sanki tornada işlenmiş gibi yüzeyi çok düzgün.
Bence sen normal peletlerin ortasına matkapla delik del daha güzel olur.
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
h&n baracuda denedinizmi? o nasıl sonuç verir acaba? veya 18g AA'dan evanix'te randıman alamadınız mı?
İkisinide denedim yamuk yumuk etrafa atıyor. Nereye gittiği bazen belli bile olmuyor. 28gr aşşağısı kurtarmıyor. İyi bi fiyata Eun jin bulabilsem bi çuval alıcam.
-
Aslında bu tüfeğin hakkı 6.35 dir. Öyle 18gr lerle falan işi yok. Çok hafif geliyor. Hatta 14 gr attığımda bazen pelet namlunun içinde parçalanıyor.
-
Eğer Evanix AR6 da Eunjin pelet kullanılabilseydi çok daha başarılı sonuçlar alınabilirdi. Kullanılan pelet Samyang 32gr (32gr olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim) ucu sivri pointed pelet olduğu için sapmalar yapabiliyor. Atış esnasında arkadan gelen hava basıncı tüm şarjöre etki ettiği için şarjördeki peletlerin sivri uçları kolayca bozulabiliyor.
-
Hatsana Eun Jin pelet getirmesi için mail attım bakalım müsbet bi cevap alabilecekmiyiz. Belki "Evanixin mi var derdin var" sözü tarihe karışır.
-
Duyduk duymadık demeyin Ümraniye İkea alt otoparkında saat 9:00 da toplanıyoruz. Atışa gidiyoruz
-
Sadece bi kere denedik.
-
100 metre mesafeden Evanix AR6 nın grupmanı nasıl çıkaracağı çok merak ediliyordu. Bundan daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü üzerindeki dürbün 3-9 büyütmesi olan kalitesiz bi dürbündü. Artıkıl kağıdın yarısını kaplıyordu. Bırakın delikleri görmeyi A4 kağıdını bile zor görüyordum. Pelet 28.4 gr 6 atış yapıldı.
Diğer grupman AA s410 a ait 18gr pelet ile 4 atış yapıldı. Hafif rüzgar vardı.[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/2e6c9av.jpg]
-
Eğer imkanınız varsa gelin yüz yüze tanışalım böylesi daha iyi olur. Resimler aldatıcıdır. Mesela beni çok kilolu gösteriyor.
-
Aslında 6.35 anketi yapılsa nasıl bi sonuç çıkar çok merak ediyorum. Çok yararlı bi anket olurdu. Çoğu kişi 4.5 ve 5.5 de hangi silahların iyi veya kötü olduğunu biliyor. Fakat 6.35 de insanlar pek fikir sahibi değil.
-
Fotoğraflar için teşekkürler Bülent abi. Yorgun argın sanada büyük zahmet veriyoruz.
-
Üs anadolu yakasında olduğu için pek trafiğe takılmazsınız ayrıca otoyoldan ayrılmadan köye kadar gelebilirsiniz. Ümraniye sapağına kadar otoyol var oradan şileye kadarda başka bi otoyol var. Her zaman bekleriz.
-
Hadi gene iyisin kerem haftayı ucuz atlattın. Bayan benjamine kur yapıyım derken tokadı yiyecekti tel maşa.
-
Yine ve yeniden çok güzel bi hafta geçirdik.
Bu haftanın sloganları
Dikkat karşıdan araç gelebilir ogen uyuya kalabilir
Sepet sepet yumurta sakın çayları unutma
Dağ başında büfe al sana TÜFE
İllaki pınar sucuk
Evanixin mi var derdin var
AA nmı var keyfin var
Tel maşa Bayan benjamine kur yapar elalem buna şaşar
Damlaya damlaya ıslanırız -
AT44 6.35 tüfekle 32 grain pelet kullanarak 120 metreden rahatlıkla şişe kırabiliyorsunuz.
-
yatgundan aldığım ayağın montajıyla uğraşmaktan foruma vakit kalmadı bu saatte hala uğraşıyorum.
Kundağı delip o delikli mili kundağa monte etmeyi düşünüyordum fakat boyu kısa kaldı. o yüzden farklı bi yönteme geçtim. -
Evet Gökmen ogen, Batça, mbe, anymess bugün ufak bi buluma yaptık. Çünkü hava çok güzeldi fırsatı değerlendirdik hemen. Fotolar Bülent abide merakla bekliyoruz.
-
Fotoğraf makineniz yakın çekim yapamıyorsa makinanın önüne bi mercek koyduğunuzda çok daha net görüntü elde edebilyorsunuz. Ben mikroskopun merceğini koymuştum yakın mesafeden baya net görüntü elde etmiştim.
-
Öyleyse pazar günü sucuklu atış talimi var. İçecekler benden ayrıca sabah için kahve ve poğçalar da benden.
-
Dürbün işini cözdüm. AA ile siftah yapabilirim artık.
AA ile atış mı? Mangal mı? Yoksa mangal mı? AA ile atış mı? ne büyük ikilem yaşayacağım pazar günü.
Tunç bey acaba sıfırlama için tezgah olur mu yanınızda? Malum evde atış bir müddet daha yasak daha dürbünü sıfırlayamadım.Tezgah sorun değil getiririm ayarlarız. Ben dürübünü nasıl hallettin onu merak ettim.