Pazar günü hava yağmurlu görünüyor. Hem mangal hemde atış yapabileceğimiz tek yer sanırım füze üssü.
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yusuf bey bizim için bekçiyle görüşmelerde bulunuyor. Bekçide sorumlulardan izin koparmaya çalışıyor. Eğer bi terslik olursa üsde toplanamayacağız alternatif yerlere bakacağız bilginize sunulur.
-
3 Ocak 2010 Pazar günü İkeada saat 9:00 da buluşuyoruz. Askeri Üsse geçen hafta doyamadık.
-
Evet bi elinizde cebinizde olmalı onu eklemeyi unutmuşum.
Peletleri normal peletlerin 3-4 katı daha pahalı olunca böyle oluyor işte.
Yani Evanix inmi var derdin var. -
Güzel gruplar elinize sağlık. AR6 düşünüyordum ama isabetliliği az diye teredüt ediyordum. Ağır ve uzun pellet kulanılınca alınan sonuç tereddütlerimi giderdi. Şu horoz kurma işi hep hoşuma gitmiştir. Benzer mekanizma ile çalışan başka tüfek var mı? bilmiyorum ama AR6
denendikçe daha bir koleksiyona ilave edilesi tüfek haline geliyor. Paylaşımınız için teşekkürler.Evet kullanması çok zevkli bi tüfek ayrıca kurma işlemi sırasında gözünüzü hedeften, parmağınızı tetikten ayırmanıza gerek kalmadan seri bir şekilde atış yapabiliyorsunuz.
-
s410 u ilk elime aldığımda 50 metrede 5 atışı tek delikte toplamıştım. Fakat tüfek bana ait değildi.
-
İşte o zaman o cevatın mezarında bizede bi yer ayırmaları gerekir.
-
Hayırlı olsun o tüfeği bende kullanmıştım. Başlarda kurması biraz zor geliyor ama sonra alışınca baya zevkli oluyor. Red dot la çok daha zevkli atışlar yapılabilir.
-
kum torbasıyla yaptım.
-
AR6 nın 65cm uzunluğunda çok güzel bi namlusu var. Yiv setleri çok net çıkarıyor. Onun derdi tamamen hızla alakalı ağır ve uzun pelet kullanılması gerekiyor.
Pelet Ağır olmalı çünkü 950 fps lerde atabilsin.
Pelet Uzun olmalı çünkü namlu girişinde pelet düzgün bir şekilde namluyu merkezleyebilsin.
İkisi birleşince çok güzel atışlar yapılabiliyor.Dürbün ayarında herhangi bi sorun yok. Ben bilerek alt köşeye attım boş alan olduğundan, sorun rüzgarla alakalı. Uzak mesafelerde rüzgar işi çok bozuyor. Birde 16gr olması yüzünden.
-
Mehmet bey ben çok güzel bi yöntem buldum. Hanıma dedimki Bizim Mehmet adında bi arkadaş var. eşi silahlara müsade etmiyormuş o yüzden bu silahı bana verdi. Hafta sonları ona geri veriyorum böylece eşiyle arası bozulmuyor dedim. Ve işe yaradı biliyormusunuz. Bunu nası yuttu hayret ettim doğrusu. Sizde benim adımı verip aynı yöntemi kullanabilirsiniz. İşe yarıyor. Test edilip onaylandı.
-
Zaten tahmin etmiştim çünkü ördekler yaşıyor olsalardı öyle poz vermezlerdi.
Yeni bulduğumuz yer eskiden askeri üs olarak kullanılıyormuş. 1959 yılında nato tarafından biz filintalar için inşa edilmiş. Adamlar taa o zamanlar biliyormuş bizim geleceğimizi, adamlar 50 önceden plan yapıyor.
Neyse yer çok güzel ayrıca kurtlar vadisi dedikleri yer burası geçen bölümde cevatı gömdükleri yer burasıymış şaka değil ciddiyim. Bir daha ki gidişimizde fotoğrafa alırız. Yer çok güzel in cin top oynaken bizde rahat rahat atışımızı yapıyoruz. Kimse bize karışamıyor. Ayrıca askeri üssün birde bekçisi var. İçeriye kimseyi almıyor bizden başka tabi. Yani kafamız rahat.İşte gittiğimiz yerin yeri. Yani HANGAR ın yeri.
[Resim Engellendi: http://img230.imageshack.us/img230/2168/hangar01.jpg]
[Resim Engellendi: http://img442.imageshack.us/img442/8122/hangar02.jpg]
-
Bugün çok güzel bi gün geçirdik bir günde iki farklı mekanda atış yapmak çok güzel oluyormuş.
Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. O ördekler hala yaşıyorrmu onu merak ettim. -
Evanix AR6 beni çok şaşırttı, Eun Jin 28.4gr pelet kullanıldığında tüfek birden bire çok değişti kendisinden hiç beklenmeyecek işler yaptı.
Ortam hafif rüzgarlıydı. Rüzgar olmasa s410 çok daha iyi sonuçlar verirdi.[Resim Engellendi: http://img503.imageshack.us/img503/626/ar6s410.jpg]
-
Erken gelene kahve ve pohça var ona göre.
-
Tüfeği daha eve sokamadık garibim bagajda yatıyo, şöyle doya doya bi tüfeği inceleyemedim. Saat 19:00 dan beri Hanımı kolu komşuya göndermenin yollarını arıyorum.
-
bir önceki mesajınızı okuduğum da halen arayış içinde olduğunuzun farkına vardım,ne diyelim hayırlı uğurlu olsun,o da kesmez ise artık size fx glad yakışır
Fx glad kullandım, benim gibi biri için çok hafif bir tüfek fakat ayakta atmak için çok uygun ayrıca son derece dengeli insanı hiç yormuyor.
-
Bendemi perdeleri delsem ne yapsam.
Evanix lede ne delinirya perdeyi deliyim derken duvarı delmeyelim. -
Airarms s410 SL Xtra FAC Fırsatını kaçırmadan bende bi tane alayım dedim. Sağolsun Mustafa bey kendine ayırdığı tüfeği bana verdi. Artık gelsin grupmanlar...
-
Şu son resimdeki atış harika olmuş bu tüfekler gerçekten çok iyi.
İlk atış yaptığımda gözlerime inanamamıştım çünkü çok rahat attığınız yeri vuruyordu.