Şaka falan olamaz ben inanırım zira bende defalarca 50 metreden tek delik grupman yaptım hatta son yaptığım grupman 70 metreden tek delikti. önemli olan rüzgar olmaması ve atıcınn kabiliyetine kalıyor tabii tüfeğide unutmamak gerek.
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İşte yılın son haftası hava durumu;
[Resim Engellendi: http://img704.imageshack.us/img704/3830/hava.jpg]
-
Bende toshiba marka bi dizüstü var geçenlerde bi virüsün gazabına uğradı. Virüs bios u resetleyip içine şifre attı bilgisayar açılınca şifre istiyordu. Kaç gündür onunla uğraşıp duruyorum o yüzden foruma pek bakamadım. Baya bişiler yazılmış. Neyseki sonunda onarmayı başardım neredeyse umudu kesmiştim. Nasıl yaptığımıda anlatıyım dizüstünün içini açtım bios entegresine giden besleme ucunu kısa devre yapıp gücü kestim fakat yetmedi entegrenin reset bacağına 5 volt verdim. Ve bios resetlendi eski haline geri döndü.
Bütün buluşmalarımızla ilgili dosyalar, yaptığım tasarımlar, resimler ve videolar da bu dizüstü bilgisayarımdaydı.Neyse rahatladım artık yazmaya devam.
-
grupman 80cm haa Abi hiç güleceğim yoktu yaa geçmiş olsun!
Mehmet bey sanırım düşük basınçta attınız galiba ondan olmuş olabilir.Yenge camın tüfekle kırıldığını biliyormu ona göre bişiler bulalım.
-
Ben bir defasında evde atış yaparken seken pelet parçası kulağımın yanında öyle bir vınlayarak geçti ki, o olaydan sonra artık evde atış yaparken mutlaka koruyucu gözlük kullanıyorum. o parça gözüme gelseydi kesin gözümü çıkarırdı hiç şakası yok.
-
6 ben
Benim için hava hoş siz aranızda tartışın ben hepsine varım yeterki havalar iyi olsun.
Kısaca yerlere değinelimFreelife (çamurlu)
Çekmeköy (askeriye kovalamalı)
Zekeriyaköy (Köfteli)
Çavuşbaşı (jandarmalı)
Seçkin ATV (150m yumuşak zeminli)
Gebze (gitmediğim için yorum yok) -
Eğer yiv setleri görmek için suya atış yapacaksanız en az 1 metre derinliğinde 125mm çapında içi su dolu pimaş kullanın. Ağzını kapatmak içinde cd kutusu kapağı kullanabilirsiniz.
-
Abi karakol İstanbul il jandarma komutanlığına bağlı.
İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
BÜYÜKDERE CADDESİ ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ YANI
MASLAK - ŞİŞLİ / İSTANBULTELEFON: (212) 285 21 04 - 5 - 6
FAKS: (212) 2850751
-
Yüksek rütbeli tanıdık bi subay bulmak gerek. Onların dilinden ancak o anlar. Karakolun başında tüm general var adamın zaten tarikatlarla başı belada birde bizimle uğraşmak istemez heralde.
-
Şu çavuşbaşındaki orman benim çok hoşuma gitti. Aslında oraya jandarmalar bakıyor gidipte izin alarak atış yapsak içimiz de rahat olur.
Telefonmu yoksa yüzyüzemi görüşmek gerekir.Çavuşbaşı Jandarma Karakol Komutanlığı
Telefon: 216 320 68 51 -
Mecidiyeköy - ümraniye tepeüstü otobüsleri var. Mecidiyeköyden binip sondan bir önceki durakta yani ikea da iniyorsun.
-
neredeki ikea abi web sitesinden adresini alayım geçen buluşmaya gelmedim buna geleyimde dövmeyin beni hehe:)
Bizde dövme olayı yok korkma!
Sadece söz veripde gelmeyenleri canlı hedef yapıyoruz o kadar. -
27Aralık2009 Seneye Görüşürüz Buluşması Ikea alt otoparkında Saat 9:30 da buluşuyoruz. (Bu arada ikea nında baya bi reklamını yaptık bize sponsor olmaları gerek artık)
Yer konusunda daha karar vermedik tartışmaya açıyorum. Ne de olsa demokratik bir takımız biz.
-
Hava rüzgarlı ( rüzgar derken öyle böyle değil masadaki pelet kutularını bile uçurup yerlere döküyordu) olunca kimse grupman yapmaya yeltenemedi.
-
Gökmenin şu klingonlu bakışına bayıldım doğrusu.
Ne kadar çok foto çekilmişiz öyle
Gökmen yeni bi başlık açmak için önce bi ilham gelmesini bekliyorum. -
Polat bey Başınız sağolsun, her buluşmamızda yeni arkadaşlarla tanışmak bizde adet oldu.Kısmet olursa bir dahaki buluşmalarımızda tanışacağız inşallah.
Burdan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Yusuf beyin çektiği fotoğraflara bayıldım gerçekten tam bi profesyonel işi olmuş. -
Evanix leri Türkiyeye Hatsan firması getiriyor. Ve bildiğim kadarıyla hatsan firması 12 yiv set açabilen makinayı bünyelerine katmışlar yakın bi gelecekte de Evanix firmasıyla ortaklaşa üretim yapacaklarını kuşlardan haber aldım. Belkide üretime başlamışlardır kim bilebilir. Açıkçası bazı şüphelerim var. Çünkü evanix in eski tüfeklerinde hava tüpleri özel bi hava çeliğinden üretiliyordu ve rengi patlıcan moru rengindeydi yada şöyle söyliyim AA 410 lardaki tüpe çok benziyordu.
-
Burasıda çavuşbaşında ilk gittiğimiz yer. Ormanın içinde gözlerden uzak bi yer.
[Resim Engellendi: http://img694.imageshack.us/img694/964/cavus1.jpg] -
İşte yerin yeri
[Resim Engellendi: http://img163.imageshack.us/img163/8424/seckinx.jpg][Resim Engellendi: http://img692.imageshack.us/img692/2271/seckin1.jpg]
-
Aslında hava çok karanlıktı o yüzden fotolar biraz kötü çıktı.