Aslında içime doğmadı değil askerler exanixden korkunca hemen anladım her ne kadar Bülent abi askerleri ikna etmeye çalışsada adamlar birkere kormuşlardı artık hemen gidip üstlerine bildirdiler. Polisler geldikten sonra şimdi yandık dedim kesin askerler şikayet etti şimdi bizi almadan gitmezler dedim. Bülent abi büyük bir ustalıkla polisleri kafaya alarak ikna etmeyi başardı. Allahdan benim Exanix i görmediler yoksa ikna etmek çok zor olurdu. HW77 i gördüler sadece onun sesini dinleyince bu ne yaa bunun içinmi şikayet etmişler diyip gittiler.
Exanix sesten daha hızlı attığı için sonic patlama yapıyor. Tabi seste heryerden yankılanıyor. Polisler gittikten sonra askeriyenin aracı geldi. Sanırım polisin bizi alıp almadığını görmeye gelmişlerdi. Bülent abiyle bizi bir korku aldı. Bizde ağırdan ağırdan toplanırken birden polisler geri dönmeye başladılar. Hemen ne varsa apar topar techizatı bagaja atıp toparlanırken polisler askeriyeye anons hoparlöründen havalı silah havalı silah diye bağırıyorlardı. Eğer polisler araçtan inip askerlerle konuşsalardı eminim bizim önümü kesip Exanix e bir göz attıktan sonra kesin kendimizi karakolda bulurduk. O araziden öyle çabuk uzaklaştıkki sanki rallide hissettim kendimi.
Daha sonra tesise gittik artık askeriyeden uzakta otoyoldaki araçların gürültüleri arasında Evanixle atışlara devam ettik. Atış yaptığımız yer biraz basık bir yer olduğu için seste yankılanmıyordu. Çok güçlü bir tüfek 50 barda bile çok güzel atışlar yapabiliyor. Aslında 50 barda normal tüfeklerin hızına düşüyor.
200 barda namludan çıkan hava peleti çok saptırıyor. Kompanzatör şart. Moderatörlerin bu tüfeği susturabileceğini pek sanmıyorum. Çünkü sonic patlamayı kesemez.
Anormal ağır peletlerle çok başarılı olacağını düşünüyorum. Aslında bu silah tamda 6.35 için çok idealmiş.
Atış yaparken kulaklık kullanmak gerekiyor tabi yandaki atıcılar için.