Biz böyleyiz işte başlığı 8:20 de açar 9:30 da buluşuruz.
Aslında 9:05 buluşsak daha anlamlı olurdu.
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok zevkli bir buluşmaydı.
Güneş fena haşlamış beni bir dahaki sefere şapkasız çıkmam abi.
Tesisteki arkadaşların hizmetide çok iyiydi. -
8 Kasım saat 9:30 da ikea alt otoparkında buluşuyoruz.
Herkesi bekleriz. -
Ankara takımı her hafta buluşma ayarlarken biz neden burnumuzun dibindeki yerde ayda bir bile buluşma ayarlayamıyoruz. İlla ki birilerinin organize etmesinimi bekliyoruz. Yağmur kar demeden her hafta buluşmalar gerçekleşsin. Her hafta 15 - 20 kişinin toplanması şart değil. 2 kişi bile buluşsa yeter.
Ben her zaman hazırım ne zaman isterseniz gelirim. -
amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. Fakat şu gümrük izni olayları kafamı biraz karıştırıyor.
-
Bu cihaz kullanılan dürbünlerin namluya paralel olarak bağlanmasını sağlar. Dürbünü namluya paralel olarak bağlamanın bundan başka hiç bir yolu yoktur. Belki lazer olabilir. Bizler bu ciazı kullanmadan direkt olarak dürbünü tüfeğe monte ediyoruz fakat dürbünün namluya paralel olduğundan kaçımız emin olabilir ki.
Bence harika bir cihaz güle güle kullan. -
Bir dahaki buluşmamızda mangal partiside verelim. Böylece daha uzun kalır sohbet edebililiriz.
Geçen buluşmamızda pelletler havalarda uçuşurken fazla sohbet edemedik. Kalabalık yüzünden İkea dada aynı masaya hep birlikte oturup muhabbet edememiştik. Bir daha ki buluşmamızda daha erken buluşalım çünkü ikeada yer bulmak çok zor oluyor.
Bu arada ben 200 pellet kullanmışım. 4 kere dolum yapmıştım. -
Kurşun levhayı bende kullandım çok güzel oluyor fakat yerinden kalkmak istemiyor meret.
Dediğim gibi en güzeli porselen levhalar. -
Daha önceleri AirForce Condor Air Rifle - .22 Caliber 1300 FPS almayı düşünüyordum fakat Benjamin discovery nin isbetli atışlarını görünce onuda alışveriş listeme ekledim. Artık ikisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalıcam. Benjamin discovery inin fiyatları Airforce e göre çok cazip.
-
1-
2-
3-
4-
5- jimih ( Rehşan )
6- Avcı (Siyami)
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10- by BASS.i.c (İmdat)
11- osb
12- Ogen (Tunç)
13- Klingonlu (Gökmen)
14- mbe (Bülent)
15-
16- kaynak34 (ali)Düzenle seçeneği diğer forumlardaki gibi sürekli açık olsaydı baya işimize yarardı.
-
Atış alanına 25 kişi gelmişti.
Atış yapanların sayısı 18 idi.
İşte bu kadar kişi atış yapıyordu.Herkes gittikten sonra imdat ve kaynakla birlikte yarım saat kadar atış yaptık bi ara motorlu yunuslar geçti önümüzden. Tesiste atış yaptığımız için laf edemediler. Fakat boş bi alanda atış yapıyor olsaydık kesin moral bozucu bir iki laf etmeden gitmezlerdi.
-
Arkadaşlar Yarın sabah saat 9:00 ile 9:45 arasında Allah izin verirse buluşacağız.
9:45 den sonra gelen arkadaşlar ikea nın yemekhanesinde bizi bulabilir. Saat 10:30 a kadar orada olacağız.
10:30 dan sonra gelenler Freelife tesislerine gelsin. -
Buluşmaya gelecek olan herkes bir şapka takacak birbirimizi buradan tanırız. İsterseniz şapkaların üzerine nick lerinizide yazarsınız.
-
-
Arkadaşlar alt otoparkı derken yalnış olmasın açık otoparkta buluşacağız hani şu girişe yakın olan alt otoparkta.
-
Bana her türlü uyar 5:00 dede buluşabiliriz ki zaten hergün saat 6 da işe gittiğim için her sabah saat 6:00 otomatikman uyanıyorum.
Bazı arkadaşların durumu Galiba cumartesi akşamı netleşecek.Peki keleceği kesin olanlar kimler?
Ben, Allah izin verirse bi arkadaşımla birlikte kesin geleceğim. -
Demekki en az saat 10:00 toplanmamız şart eğer kahvaltı yapacaksak.
-
Evet orası olabilir orada toplanalım. Şimdi saat konusuna gelelim. Eğer kahvaltı olayına gireceksek erken buluşmakta fayda var.
-
O dediğin düzlüğü biliyorum orası bekleme yapmak için çok tehlikeli daha önceleri orada çok kaza yaşandı.
-
O zaman şöyle yapalım ikeanın hemen yanındaki havuzlu meydanda buluşalım saat 12:00 de uygunmudur.