Rüzgar bizden önce davranmış
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Buluşma Reşadiyede olacak, erken gitmek isteyen olabilir varsın gitsin, aracı olmayanlar veya ikeada buluşmak isteyenler mesaj atsın ona göre ikeada saat 9:30-10:00 arası buluşalım.
-
Cevatı son gördüğümde mezardan çıkmış Bülent abinin eve doğru gidiyordu.
-
Eğer yağmur yağarsa farklı bir hangara konuşlanacağız oranın çatısı sağlam.
-
Sam yang peletler 32.4 gr olduğu için çok güçlü tüfeklerde kullanılması gerekir, aksi halde hız çok düşecektir. Ayrıca uzun olduğundan evanix haricindeki şarjörlere sığmaz.
Eun Jin, 28.4 gr olduğu için tekli hatsanlarda kullanılabilir. -
-
H&N yi bildiğim kadarıyla Hatsan getiriyor.
-
Naylonu reşadiyede bırakmıştım hani şu Klingonlunun tüpünün yanında.
Ama zaten haftasonu yağmur gözükmüyor. -
Bildiğiniz üzere daha önceden bizim kibritçi Cevat a bir sözümüz vardı.
Onu mezarında ziyaret edecektik, teknik aksaklıklar yüzünden kendisini ziyarete gidemeyince sinirinden mezarında ters dönmüş, o yüzden bu hafta gidip adamı eski haline çevirmemiz gerekiyor.21 Şubat Pazar günü İkea açık alt otoparkında saat 9:30 ile 10:00 arasında buluşuyoruz.
-
Abi yanlış görmediysem resimleri 4:23 de eklemişsin, uyku tutmadı anlaşılan.
-
Bu grubu yaparken bende yanındaydım. Gördüğümde gözlerime inanmakta zorluk çektim tek kelimeyle mükemmel olmuştu.
Akşamları tüfeği şerbetliyormusun nedir! -
Çok güzel bi gündü özellikle peynirli pideler.
Abi senin bu fotolarla başın belada istersen geçen seferki haftanın hedefleri sana yardımcı olsun.
Şaka bi yana gerçekten o fotolarla tek tek uğraşmak kolay değil bilirim. Hepimiz teşekkürü sana borç biliriz. Deftere yazarsın. Tamam tamam biliyorum hatırlatmana gerek yook hesap kabardı. -
Kalitesiz Red dotların hepsinde bu dediğiniz artıkıl gezme olayı oluyor. Fakat kaliteli bi red dot aldığınızda gezmeden eser yok onuda bilin.
Dürbünlerde ise paralaks ayarını çok iyi yapmak gerekiyor. Yoksa en kaliteli dürbünlerde bile gezme yapar. Sabit paralakslı dürbünlede ise atış mesafesine göre zoom yapmak gerekiyor. -
-
-
İyi bulmuşsun bu siteyi, harika oldu teşekkürler.
-
Gelin ata binmiş ya nasip demiş! Bakalım hangi tüfekle döneceksin!
-
Bildiğim kadarıyla bor madeni direkt yakıt olarak kullanılamıyor. Fakat Bazı bor bileşikleri hidrojen gazını inanılmaz bir şekilde depolayabiliyor. Yani aslında bor, yakıt olarak değilde, yakıtı depolamak amacıyla kullanılacak. Emperyalist firmaların Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları bilmeyen yok fakat milletin umurunda değil. Bir millet müstahak olduğu yönetimle yönetilir. Bu kafayla bize herşey müstahaktır. Olan kurunun yanında yanan yaşlara oluyor ne yazıkki.
-
Anlaşılan Tunç'un dilinden kurtulamayacağız.Adam vurdukça vuruyor.Bari C.Tesi Tunç'a dondurma getireyimde makaraya alınmaktan kurtulurum belki.
[Resim Engellendi: http://s12b.directupload.net/images/100211/temp/6uddfi3s.jpg]Bu teklife hayır demem şimdilik pek mümkün görünmüyor.
-
glad alda bitsin bu işkence