Daha alamadıkmı yani
ogen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yağmurun azizliğini saymazsak herşey çok güzeldi.
Kısmetse haftaya yeniden ikea alt açık otoparkında saat 10:30 da buluşup gidiyoruz. -
Abi daha önce o sayfaya bakmıştım ama sen sonradan eklemişsin onları yeni gördüm.
-
Aslında hesap çok basitmiş kağıt üzerinde hesapladım.
Mesafe 50 yard olunca ctc de 1" oluyor. yani doğru orantı var.
Büyük ihtimalle 4 tanesi yanyana olacaktı bir taneside dışarıda olacaktı. -
Bülent abi bonus resimler yokmu? ve haftanın hedefleri yokmu?
-
Erdem sanırım özel bi program kullanıyorsun. Bu program aynı atışı mesela 50 yard olsaydı ctc kaç olurdu diye hesaplama yapabiliyormu?
Taylan zaten 200 metrede atış dürbün görüntüsünden çıkabilir. Özel bi ayak gerekebilir.Evet ölçüm doğru.
-
s410 u 50 metre pek kesmiyor. 100 ve üzeri mesafeleri denemek gerek.
-
Evet çizgiler arası 1"
18gn kullanmak aslında hiç aklıma gelmedi.Evet dediğin gibi 100m ve 100 yard deneyebilirdim. Ama daha önceden bu mesafeleri denediğimiz için ben uzak mesafelerde ne yapacağını merak ediyordum. Ama dediği gibi 18gn kullansaydım iyi olurdu, aslında birazda o kadar mesafeyi yürümek gözümde çok büyüdü. Yoksa baya bi deneme yapmayı düşünüyodum.
Öyle tek başıma grupman yapmakta pek hoşuma gitmiyor aslında. Taylan sende olsaydın iyi olurdu çünkü hava mükemmeldi. Baya bi deneme yapardık.
Abi çünkü 200 metrede tüfek çalışıyormu hala bilmiyoruz, ya çalışmıyorsa!. -
Yukarıdaki atış ilk atış giderek merkeze doğru atışlar toplandı. Atışlar 160 barda yapıldı. 16gn pelet kullanıldı. Hiç rüzgar yoktu diyebilirim.
[Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/15evjog.jpg]
-
Keşke şu sağdaki atış 40 değilde 50 yard olsaydı. Mükemmel olmuş.
150 ile 170 bar arası harika grupmanlar yapılıyor. -
Güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik, emeği geçen herkese teşekkürler.
-
Filintalar farkı"Burada havayı sadece biz basarız" diyorsun yani!
kolay değil 300bar -
-
Bende bi tane elektirikli ufo tarzı bi ısıtıcı var onu getiriyim ama ayağı yok, artık bi çare düşünürüz.
-
Bugün klingonlu için tüp ayarladık bi de hotum buldukmuydu bu iş tamamdır. Dayanamaz mutlaka gelir.
-
Şu dalganın sesine, yosunun kokusuna hasret kaldım.
-
Fazla soba koymayalım sonra benim dondurmalar erimesin.
-
Dondurma reyonunada uğrayacağız söz mü?
-
Dondurma kabının üzerindeki muzlu filinta dondurması yazısına dikkatinizi çekerim.
-
Abi "kemikli filinta" dan sonra birde "naylonlu filinta" sözcüğü eklenmiş oldu.
%80 naylonlu %20 kemikli filinta; elde yıkanır, 1 derecenin altında su koyuverir, ayrıca forumda giyildiğinde çok terletir.