ben orjinal griffin special edition sahibi ariyorum o tufege ciddi manada takilmis durumdayim gormek istiyordum tesekkur ederim
Yain tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tesekkur ederim henuz bir atisa gidemedim dogru duzgun ayar bile yapamadim ama eve gittigim zaman cikarim kucagima alip seviyorum
-
hw100den sonra daystate dusunuyorum zaten deger mi derken coyote uygun fiyatliydi hemen hemen uc kati para verdim hw100 sete bu da beni biraz zorladi ama odedik sukur. Buna deger miydi diye sordum
-
bir ara bi tufegi almakta cok kararsiz kalmistim. Simdi bi hw100 ile basladim. Tabii fiyat olarak bayaa farkli oldu. Aradaki farka deger mi dersiniz hocam ??
-
hayirli olsun. Acaba daystate griffin kullanan var mi sayfada ?
-
Tüpün altındaki giriş kısmını değiştiriyorsunuz, ya orjinal tüpteki girişi çıkartıp uygulayacaksınız bt65 tüpüne yada valfsiz yeni bir ara parça yaptıracaksınız ben valfsiz ara aparatla kullanıyorum, sadece regülatör vs bakım gibi işlerde orjinal tüpü kullanıyorum.
ustad eline saglik
-
Ben de bir ara bu tufege kafayi takmistim ama sonra hw100 aldim rahat ettim. Fark cok acik ortada
-
merhabalar yurtdisndan harris bipod nasil grtirebilirim acaba ? Simdiden tesekkurler
-
herkese merhaba seviye mandalli harris bipod almak istiyorum satan arkadas varsa lutfen mesaj atsin. Herkese keyifli atislar