Degerli yorumlariniz icin hepinize ayri syri tesekkur ederim.
Saygilar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Degerli yorumlariniz icin hepinize ayri syri tesekkur ederim.
Saygilar
Cevaplariniz icin tesekkurler, Spot on dan memnun kaldiniz mi? Jsb ile aralarinda cok fark olustu mu?
Merhabalar,
Bt65 LW RB (5.5mm) modeline geçiş yapıyorum birçok video izledim, kullanıcıların paylastıklarını okudum ama kısa ve öz bir şekilde şu pelletle çok daha isabetli atışlar yapıyorum gibi bir bilgiye ulaşamadım.
Bu tüfek için genellikle önerilen pelletler :
1) H&N Baracuda Match - 21.14 grain
2) JSB Diabolo Jumbo Exact Heavy - 18.13 grain
Kullanıcılardan yorum , öneri alabilir miyim?
Saygılar
Hangi tufegi alacagimi sasirdim, birinde sorun cikiyor oburu agir digeri guclu ama isabetsiz mod 87 qe ile yola devam gibi.
Merhaba,
Scuba tüpleriyle ilgili kafama takılan bazı soruları sizlere danışmak istedim ;
1) Satın aldıgımız scuba tüplerini içindeki havayı boşaltıp O2 bastıktan sonra dalışlarda da kullanabilir miyiz?
2) Scuba tüplerinde fiyatlar çok çeşitlilik gösteriyor, dikkat edilmesi gereken ana kriterler nelerdir?
3) Mesela faber drager 6lt 300barlık bir tüp var ki sifir fiyati 1000 tl, bu parayı ödemeye değer mi?
Saygılar.
Merhabalar,
Modd 87 vortex qe de isimizi gorur mu acaba?
Saygilar
Merhabalar, pompayla dolumun zahmetli oldugundan yakiniyor herkez, rica etsem biri bu zahmet olayini acabilir mi? Cok mu sert pompa, cok mu uzun suruyor hava basmak? Saygilar.
Yani sonuc olarak kral puncher maxi mega mi aliyoruz hocalarim, pompa dahil 1500 lira cok mu bu tufege? Sifir fiyat olarak daha uygunu varsa paylasir misiniz? Saygilar
Yakin mesafeden goze direk atilirsa kör edebilir. Hatta cok sevdigim bir film olab In Bruges'de boyle bir sahne vardi.
mod 87 qe orta ıdeal gucu ve vortex olması sebebı ıle dürbune en az zarar verebılecek bır kırmalı tufektır,,Ancak yınede durbun ıcın dampa ayak alma imkanı yoksa bır tek parca alınması zarurıdır,tek parca ayak durbune zarar gelmemesı ve tufek uzerınde saglam tutunması için 87 qe ye yeterlıdır
Cevaniniz icon cok tesekkurler, peki sifir mod 87 vortex qe mi yoksa ayni paraya az kullanilmis gamo black fusion icg mi sizce?
Hosgeldin yeni Turkiye.. Konusulacak cok sey var ama konusamiyoruz, dusuncelerimizi ifade etme ozgurlugumuz elimizden alindi. Malesef o uniformayi giyen cogu insan hakkini veremiyor olayi Stanford deneyine ceviriyorlar.
Tabancadan sonra bir de tufek arayisina girdim. 500 lira civari bir butcem var bu konu tam ustune denk geldi. Cogunlugun tavsiyesi 87 vortex qe, peki bu tufekte zamanla durbune zarar verme olayi oluyor mu? Bir de hatsanin alttan kurmali modellerinden biriyle karsilastirabilir mi tecrübeli arkadaslar.. Torpedo 155 ile mesela.. Saygilar
Ben Umarex H&K Ups kullaniyorum, simdilik cok memnunum, blowback sart degilse oneririm. Blowback olsun biraz da para durumlarim musait derseniz sig p226 iyi bir tercih olur.