Deka marine, ya da Westmarine 'den Xcape serisi şişme taban bot öneririm. Bir miktar fazla öderim ama ağırlık taşımam diyorsanız da şişme taban BRIG marka öneririm
taner.eren tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Togay Beycim,
Ben 1,5 yıl Daystate Airwolf kullandıktan sonra ( orjinal ingiliz ) ,gittim gözü kapalı Airwolf tactical aldım . Almaz olaydım , namlu değişik, program değişik, 40 fpe dedikleri tüfek 34 fpe ve elektronik sisteminde de bir takım ölçüm sıkıntıları var.
Yaaaani ben gittim , aldım, denedim, beğenmedim vee sattım.
Şimdi gelelim kesinleştirmeye
Tahmin edeceğin üzere ben kullanıcıyım, ne AA da , ne FX de ne de başka bir firmada hissem olmadığı gibi , Silah, av malzemeleri satıcıları ile de müşteri olmaktan gayri bir ilgim yok.
Taner Eren olarak gördüklerimi ve gördüklerimin ışığında da yorumumu sizle paylaştım. Nasıl ki şu anda envanterde olan Daystate'imden çook memnunsam, sonrakilerden de o kadar tiksindim.
Sanırım yeterli derecede açıklayıcı olmuştur. Yeni Daystate' i olan arkadaşlarımızı tüfeklerinden daha fazla soğutmamak için gereken kadarını yazdım... -
İngilaz İtalyan melezi , şahsen güvenmiyorum. Daystate son dönemde maalesef çok hayal kırıklığı yaşattı. Bu arada 2011 öncesi Daystate tüfekleri olanlar kıymetini bilsinler.
-
Sorun fuarın isminde, yap şunu hobi fuarı, hem satıcı hem de ziyaretçi profili nasıl değişiyor gör !
-
İyi gözlem yapmışsınız , kaleminize sağlık.
-
Hem Paris, hem de Tanganika cichlidlerin çok güzelmiş
-
Güle güle kullanın
-
Kesinlikle AA
-
FX alırsanız daha iyi olur
-
Fakat taner arkadaşım Fx kullanıyosun ve air arms diyosun neden ?
Ahmet Beycim,
FX gladiator'de 650cc hacim var, bu kadar havayı pompa ile doldurmak kolay değil , Ayrıca AA 'nın namlu kalitesi biraz daha iyi ve daha isabetli bir tüfek .Eğer klasik tüfeklerden hoşlanıyorsan AA tam sana göre .
Bu arada tüm bunları ,şu anda bir adet FX Gladiatorü satışa çıkarmışken yazıyorum ... -
Air Arms ve tek tüplü modellerinden birisini düşünün derim
-
İndexli şarjörlerde ,şarjörü doldurduktan sonra , şarjör altındaki tırnağa bir kaç defa basarak şarjörün çalışıp çalışmadığını görmeniz faydalı olur. Togay Bey'in dediği gibi o-ring'den olabilir, küçük bir ihtimal de şarjör içindeki yayda problem olabilir. Mekanik işlerden anlamıyorsanız şarjörü kurcalamayın ve bir bilene gönderin. Eğer var ise de bir adet yedek şarjör edinmeniz iyi olabilir
-
Selam ,
sen en iyisi tüpü al ,bir scuba dükkanına götür, oradaki yetkiliye " abi buna DIN regüalatör naısl bağlarım ? " diye sor . Sana yardımcı olacaklardır. en kabadayısı vanayı değiştirir, olur biter .Yüksek basınçlı sistemlerde ne kadar az eleman , o kadar fazla güvenlik
-
Öncelikle tüp vanasının içindeki INT adaptörünü 8mm alllen ile sola doğru çevirerek çıkar , sonra yeniden dene
-
Bir de regülatörü olsa ! Kaymaklı ekmek kadayıfı
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız atışlar dilerim
-
Erdem Bey,
Adresinizi gönderin, size 5 şarjörlük 18 grain göndereyim -
Erdem Bey ,
Tebrikler , 18 grain ile grupmanı daha da küçültebileceğinizi düşünüyorum . -
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
Selam,
Gene gördüm kendilerini ama bu sefer iki adet lahos ile takılıyorduTürkiye'ye bir döneyim , tekrar yüklemeye çalışacağım