Hayırlı olsun ,isabetli atışlar dilerim
16gr. FX ve 18 gr. AA tavsiye ederim ,özellikle 40 fpe modunda 18 gr. başarılı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hayırlı olsun ,isabetli atışlar dilerim
16gr. FX ve 18 gr. AA tavsiye ederim ,özellikle 40 fpe modunda 18 gr. başarılı
FAC Fire Arms Certificate
İngiltere ve bir kaç Avrupa ülkesinde 12fpe üzerindeki tüfeklere sahip olmak için Ateşli Silah sertifikasına sahip olmak gerekiyor .
İyi de oluyor, bu tüfekler vara yoğa sinirlenip ,sağa sola sıkan dengesizlere verilmiyor
Yorum yaparken biraz dikkatli olalım. Kimin hangi silaha kaç para vereceğini biz bilemeyiz. Bu iş için bütçen var ise ve en iyisini istiyorsan iyi para verirsin . Paran yok ise de alamadiğin silaha mundar demezsin , bekler, paran olunca alırsın. Ya da alabildiğin ile ile iyi işler çıkarıp bizlerle paylaşırsın.
Zorda kalmadıkça GAMO'dan uzak dur !
Crosman fena değildir . Bulma imkanın var ise FX ya da AA pellet kullan.
Ben Euro dizel kullanıyorum ,hem sarfiyat düşük hem de kükürt oranı çok düşük
Böyle de yazı ,resim olurmu şimdi yaa.
Siz bu Steyr'i nereden almıştınız Erdem Bey
Air wolf önerileri var elektronik olduğu için çabuk bozulacağı yönünde suizanlarım var..
Hiç bir şey olmaz ! Emniyeti açtığında , mandalın kırmızı ışığı yanar ve keyfe dalarsın.
Ancak ilgilendiğin silahların ikisi de pahalı silahlar, bence iyi düşün
Air wolf de regülatorlu daha az güçlü(40 fpe),tüp hacmi çok geniş(400-500 cc) ve bence tam bir teknoloji harikası...
Hele bir de tactical olursa ! bir de Hawke tactical dürbün !!
Güçlü, göreceli ucuz, isabetli, lever action. Steyr'in fiyatını bilmiyorum ama Daystate fiyatına 4/4 lük bir full set mümkün gibi
Ben olsam Sumatra alırdım .
Resmi yüklemeyi beceremedim ! Arkadaşlar bir kolay yolunu söylerse sevinirim
Sinağrit Baba , Kaş'ta yaşıyor 70-75 cm boyunda ,çekingen mizaçlı
Hissatsu San iyi bıçak yapmış , Güle güle kullanın
Airwolf için tavsiye edilen min dolum basınç değeri 150 BAR dır. Regülatörü 140 BAR'a ayarlı olduğundan 150 BAR civarında tekrar dolum yapmanız gerekir. Dolayısı ile tüp çoğu zaman bu basınç değerinin altına doğal olarak düşmeyecektir. Üst sınır 245-250 BAR ,ama pompa ile nasıl olur bilemem
İçinde 150 BAR hava olan tüpüne , 80 BAR daha basıp 230 BAR'a çıkarırsanız 40fpe'de 60+ atış , 27fpe 'de ise 100-110 atış rahalıkla yapabilirsiniz.
Ancak pompa tecrübesi olan arkadaşlarımın yazdıkları da önemli ,gayet detaylı bilgiler vermişler ,dikkate almanızda fayda var .
Dolum imkanlarını araştırıp ,SCUBA tüp ile dolum yapmayı da alternatifte tutabilirsiniz
Tebrikler ,ellerinize sağlık, Hem atışlar hem de keyifli yazınız için
Bence en güzeli ,silahın çıplak hali !!
Gözlerde sorun yok ise tabiii
Hazır ötv %8'e düşmüşken ve yaşınız da tutarken motorsiklet alın. 125cc-150cc bir motor karbüratörlü bile olsa 100km de 8-10 tl lik yakıt harcar. Şahsen ben Honda CBF150 tavsiye ederim. 100km de 2.5lt yakıyor. Gayet konforlu, parçası ve işletmesi ucuz, Hafif ve kullanması kolay, sahibini üzmeyen bir motor.
Çook doğru
Yol kenarlarındaki tabelalara baktınız mı hiç ,o delikleri ben yapmadım, siz de yapmadınız ! eee peki kimler yaptı. Sakın arazide karavana çekip dönen birileri olmasın !!!
Beyler kendimizi kandırmayalım , bu ülkenin avcıları madem bu kadar bilince sahip ,av hayvanları nerede peki ??? çokoprens mi almaya gittiler ???
Sizlerin bilinçli olması yetmiyor, Üç beş bilinçli avcı var diye ,koca bir güruhu yok sayamayız.Burada bize birşeyler anlattığınız/savunduğunuz kadar , avcılık kluplerini/kahvelerini gezip o arkadaşları bilinçlendirseniz çok daha faydalı olur.
Alabalık olmayabilir, soğuk sudan ziyade,sudaki çözünmüş oksijen alabalık için önemli ,gölet tipi ortamlar uygun değil gibi.sazan türleri sanki daha uygun olabilir .
Yakın çevreden bulacağın balık daha iyi uyum sağlayacaktır.Ancak türlerin birbirleri ile uyumu önemli olduğundan ,birbirlerini ve yumurtalarını yemeyen türler olursa iyi olur.
Hayırlısı, sonuçları yayınlarsın artık