tükenmez kalem borusundan tükürdüğün çiğnenmiş kağıt da öldürücüdür
birinci hamur kağıdın grupmanı daha iyiymiş diye duydum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
tükenmez kalem borusundan tükürdüğün çiğnenmiş kağıt da öldürücüdür
birinci hamur kağıdın grupmanı daha iyiymiş diye duydum
Muhtemelen o da hatasını anlayıp gerekeni yapacaktır.
Konuya dönersek ; sana katılmamak elde değil, elimden her türlü iş gelmesine ve geniş bir tamir setine sahip olmama rağmen ,özellikle garanti süresindeki bir tüfeği kesinlikle ve kesinlikle servisine gönderirim.Kaldı ki Mustafa Bey sağolsun gereğini layıkı ile hallediyor.
Sağlıcakla kalın..
prosedürü bende biliyorum arkadaşım!
Prosedür sende ise sorun yok !
Ama prosedürü sen de (de ayrı yazılmış ) biliyorsan uygularsın , yardım istiyorsan da , yardım etmek isteyenlerin çağrılarına kulak verir ya da sadece " Teşekkür " edersin.
Güzel silah .paylaşım için ellerinize sağlık
Ama şahsen acelem yoksa o parayı o tüfeğe vermektense, 2.el bir AA-S410 alırdım
Doğru söze ne denir ?
siz bu tupleri yuksek basınc ile eger uzun sure yani tam dolu olarak 1 ay ve daha fazla zaman tutuyorsanız tuplerinizin test suresi beş yıldan birkaç aya kadar düşer
Kusura bakmayın ama ,ne scuba sporunda ne de PCP havalı tüfek konusunda böyle bir şey duymadım.Ancak bunun tersi doğru olabilir .Eğer tüpleri uzun süre kullanmayacaksak 50-80 bar bir basınçla saklamamız gerekir.Eğer vana ve/veya o-ring'de problem yok ise kullanım basıncında saklanmasında bir sakınca yok.Havalı silah kullanımı açısından ise hiç sakınca yok , çünkü zaren tüp sürekli 1 atm ortam basıncı altında.
FX leri doldurma pompa ile kolay oluyormu.Yoksa mutlaka scuba tüpmü lazım olacak.
Eğer sporla uğraşıyorsanız, 80kg üzerinde bir ağırlığınız var ise ve de tüfeği basınçlandırdıktan sonra kalp ritminiz normale dönene kadar beklerim diyorsanız pompa olabilir.Benim tavsiyem scuba tüpü olacaktır.Forumda ikinci elleri uygun fiyat ile bulmak mümkün.
Merhaba ,geri tepmesizden anladığım dürbüne zarar vermeyişi ve tetiğe bastıktan sonra hedefimi görebilmek.
Ama dürbüne zarar verecek kadar etkisi varsa düşünmek lazım sanırım mod54 ü.
Uygun dürbün ,uygun dürbün ayağı ile sorun yaşamazsınız. Ben mod 48 ile 1500 pelet attım ve üzerindeki 3-9x 40 Walther dürbün ve dampa ayak ile bir sorun yaşamadım.
Hiç geri tepme olmadan nokta atışı yapmak istiyorsanız da çözüm PCP
Güle güle kulllanın
en cok merak ettiğim sey daystate air volf ve air ranger hız guc ve stabilite konusunda neler var
Air Ranger ; mükemmel bir güç ,200m' 3/3 isabet kaydetmiştim (Tüfek bir dostumundu ,70fpe)
AirWolf ; AirRanger kadar güçlü değil ancak mükemmel bir stabilite 172m'de 10/10 (benim tüfeğim ,40fpe )
Güzelmiş ,
Karga ,tavuk martı falan vuranlar, bununla artık Tilki ,yavru yaban domuzu ve benzerlerini hiç kaçırmazlar artık
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun
İkinci el T12 bulamazsam Gamo Dynamax almayı düşünüyorum.
Bence FX T12'yi beklemeye değer
Kadir Bey ,
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun ,kazasız ,belasız atışlar dilerim
Alman da artık kötü ürünler yapıyor.Yerli üründen şaşmayın derim.
Konya'da daha iyisi yapılıyordur diye düşünüyorum, yoksa yanılıyormuyum ?
Geçmiş olsun, sinir bozucu bir durum .Belki kargocularda kurşun eksikliği vardır ? Eh artık siz de kabadan 5.5 FX'le tedaviye başlarsınız. Benim anlayamadığım bir konu orjinal çantasının içinde nasıl böyle bir hasar alır Tekrar geçmiş olsun
Liste yanlış olmayabilir ama güncel değil .Yine de ellerinize sağlık
Bahsi geçen yer doğa değildir şehirdir.
Bahsi geçen yer doğadır. Maalesef normal hayvanlar aleminde belediye sınırları diye bir kavram yoktur.Verdiğiniz örnek komik olmaktan öteye gidemiyor.Kaplanların bahçede beslenmesi doğal değildir.
Komşularınızın gürültü çıkaran hayvanları eksilmesin sakın !
Hoşumuza gitmeyen şeyleri vurmaya başlarsak sonumuz kötü olur.
Ayrıca suçu övmek de suçtur.
Yapılan kanunlarımıza göre suç 'tur.
Doğa kanunlarına müdahele daha da kabul edilemez bir olgudur.
Arkadaşımız zaten yaptığının farkında, belliki bizler de yapmayalım diye konu açmış
Sağolasın ,rahat bir zamanda incelemek için güzel bir blog
Önemli olan dürbün boyunun tüfek boyunu geçmemesi ,yoksa dürbüne takılmış tüfek gibi görünebilir