Kötü sıkıştırdın ama !! Muhteşem hava hacminden (645cc) dolayı tabiiki Gladyatör. Yineliyorum arazide görmen nihai kararını etkileyecektir.
taner.eren tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet ,solak olmasam ceviz thumbhole kundak AA 'yı da alırdım.
-
Bence her iki tüfeği de arazide gör, eğer imkan bulursan her ikisi ile de atış yap.Kararı ondan sonra ver.Ben Gladyatör kullanıyorum, ancak AA'yı arazide gördüm ve çok beğendim.Niye almadın dersen ; Solağım..
-
Kadir Bey, yeni tüfeğinizi güle güle kullanın.Hobiye yeni başlayacaklara tek seçeneğin PCP olmadığını da göstermiş oluyorsunuz.Kazasız belasız atışlar dilerim
-
Güle güle kullanın ! Hayırlı olsun !
-
-
Taner bey, biliyorsunuz silahlardan bahsederken genelde bayanmış gibi davranılır ama bu silahtan erkekmiş gibi bahsetmek daha doğru sanki.
Eski Doğu Alman bayan atletleri gibi dersen olur -
Ayrıca tek bir tilkiyi vurduğunda ,yüzlerce fareyi de vurman gerekir.Tilki ,baykuş ile birlikte en iyi kemirgen baskılayıcı hayvanlardandır.
Zorda kalmadıkça canlılara sıkmamanı dilerim
-
Çift tüplü modelin ithalatı görünüş itibarı ile sorun yaratabilir
Şaka bir yana yakışıklı tüfekler !! -
Bence Diana'yı da yerli saçma (pellet ) ile kullanma !!
-
Teşekkürler Legolas,
Konuyu yarım yamalak biliyordum ,sayenizde tamamını öğrendim, sağolun -
ciklet kendi yavrusunu yermi diğer türler gibi?
Selam,
Cihclid'ler yavrularını yemezler.Bahse konu balık ,akvaryumda iyi üreme performansı ile ünlü Cichlasoma Nigrofasciatum adlı güney/orta Amerika cichlid'idir. Yavrularını ağzında tutmaz (O balık da cichlid'tir ama Tilapia familyasındandır).
Tank çok kalabalık değil ise ( balık başına 10lt'den fazla düşüyor ise ) yavrular az zaiatla büyürler.Gümüş cichlid hiç duymadım. Satan adam da bu bilgiye kaynak gösteremez gibi
Yavrular filtreye kaçabilir ,önlem alın. Yavruları yumurta sarısı ile besleyebilirsiniz. (Köy yumurtası tercih sebebidir ) -
Güzel seçim güle güle kullanın
1- Bıçağınızla asidik meyve kesmek durumunda kalırsanız, bıçak kısmını yıkayıp durulayın, yoksa leke yapabiliyor.
2-Bildik yöntemler ile bileyebilirsiniz, bir sorun olmaz
3-Arazida bıçağı komple ıslatmayın ,ahşap sap şişip bıçağın yerine oturmasını engelleyebiliyor
4-Kullanımınıza bağlı olarak temizlik ve bakımını yaparsanız uzun yıllar kullanılabilecek bir bıçak .. -
-
suan üzerimde bir adet kene yapismis durum da
Kadir Beycim,
Keneyi çıkarttıklarında sana versinler ,sen sonra Glad'la icabına bakarsın
Acil şifalar dilerim -
bugün chrony ile ölçtüm sağolsun bir akradaşın chrony si vardı yanında.
ilk denemelerimde 8.4 grain fx pellet ile 860 fps 10.34 grain aa field heavy pellet ile ortalama 760 fps civarında idi.5 er atış yaptım çıkış hızlarını not vs almadım ama +- 2 fps civarı idi atışlar arası farklar.Bir yarım saat kadar atış yapıp 50 pellet attıktan sonra tekrar denediğimde 8.4 grain pellet ile 840 fps civarında atışlar yaptığını gördüm.Sanırım ya namlu kirlendiğinden ya da ilk atışlarımda pistonda daha çok yağ vardı ve daha çok dizelliyordu sonra azaldı belki.Yani özetle üreticilerin verdiği o 1200 fps vs gibi rakamlara inanmayın.Selamlar.
Budur !! Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler Aseyhan
-
Firma ,360m/s hız garantili veriyorsa hemen bir tane alalım
-
Bu hızların hangi marka,hangi model ve kaç grainlik pellet ile yapıldığını da yazarsanız daha iyi olacaktır.
-
kesinlikle öneremeyeceğim bir pellet, hızı arttırabilir çünkü hafif. sonra? bu pellet ile attığınızı vurabilmek kesinlikle şansa kalmış birşey
+1
Ayrıca sert bir alaşımdan yapıldığı için yiv-setlere de tam oturmuyor,hatta zarar bile veriyor olabilir. -
Sizin ve tavşanların adına sevindim