arkadaşlar lağzım oldu ama fotoları göremiyorum
juba_74 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
nasip arkadaşlar biz genede yolunda bulunalım herkes biraz kendinden fedakarlık yaparak en azından bir buluşma ayarlanır gibi ne dersiniz hoş olmaz mı
-
yok abi sahiden genel olarak çok hoş bir silah benim kundak kısmı daha bi hoşuma gitti eğer elime alma imkanım olsaydı kesinlikle bir vitrin yapardım ben buna
-
kadir abi hayırlı olsun çok güzel bir bir silah almıisın kundak kısmını çok beğendim özellikle dipçik çok hoş duruyo neyse nazarımız deymesin hayırlı kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah
-
-
buyurun gelın arkadaslar nedemek.
yanlız bız bulusup atısa gıdemıyoruz bıraz uzagız bırbırımıze burda ama karadenız team a katılabılırsınız logoyu kopyalayıp yapıstırın ımzanıza.
gelırsenız atısa gıderız ben adam bulamıyorum yanıma genelde tek gıdıyorum yada forumdan olmayan arkadaslarla gıdıyorum gelırsenız haberleselım mutlaka gıderız bıyerlere.hakikatten birbirimize uzağız benimde kalkıp gele bilme imkanım biraz az ama genede haberleşelim bellimi olur nasip buluşmak için bişeyler yaparız yaşasın karadeniz team
-
meraba arkadaşlar ben bartında oturuyorum eğer uygun görürseniz karadeniz team e katılmak isterim askerde olduğumdan çok uzun zamandır konulara icabet edemedim neyse uzak ommama şartıyla buluşmalarada katılabilirim ve bir arkadaşım daha var dragunow oda böyle bir şeye sıcak bakar beraber atlar geliriz saygılar karadeniz team bizide al
-
ben askerliğimi kıbrısta zırlı personel taşıyıcısı (zpt) şöförü olarak yaptım ve dünya kadar uçak savarla ve kullandıkları mihimmatlarala haşır naşirdim bu silahı uçak savarla karşılaştırmak çok ama çok yanlış uçak savar bunun yanında bıyıkları terlememiş çocuk gibi kalır ya bu insana falan atılmaz mazallah kardeş bide videodaki varil sahnesi dikkateimi çekti çekirdeğin giriş yeri tamam çok sağlam delmiş ama çıkış yerinde çekirdek parçalanmış bu kullandığı mühimmatlamı alakalı ve son birşey askerliğimde iyiki bu silahla karşılaşmamışım yoksa 11 tonluk araçtan güzel bir makarna süzgeçi olurdu
-
evet kesinlikle çok aydinlatici bilgiler eline emeğine sağlık çalişmalarınızın devamını bekliyoruz
-
tek parça dürbün ayaği alarak yapabileceğini düşünüyorum aynı sorunu bende yaşamiştim mod 125 te ama ayaği alinca sonun düzeldi şimdi tüfeğimizden gayet memnunuz
-
gercekten orda olmak güzel olurdu ama nasıp olmayınca olmuyo
-
bende marak ettim ne atiyor bu
-
Allah inşallah banada böyle bi silah almayi nasip eder çok güzel ne denirki başka
-
hayirli olsun kazasız belasiz iyi günlerde kullanırsın inşallah
-
hayirli olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
-
sideprensi kardeş valla yapa bilirsen çok işimize gelir silahın istikrarını hassasiyetini gücünü çok merak ediyorum eğer istediğim gibi olursa almayı düşünüyorum
-
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_photo/torpedo_150_th_detay/torpedo_150_th_detay_09.jpg] benim favarim kesinlikle bu acaba turkiyede satışa cıkarılır mı bu model ve tahminen ne kadar olur
-
acaba ne zaman satışa sunulacakmış bilgisi olan varmı
-
sahidende güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık iyi atışlar