bülen abi ve tunç abi muhtemşem 2 li olmuşsunuz ya yaşadıklarınızı okuyunca koptum ya ....
blue_az tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu yaz inşallah gelip çanakkaleyi görmek istiyorum uzun zamandır planlarımın arasında. Ama gerçekten çok güzel bir paylaşım.
Cevabı söyleyim. Çocukların ne olandan ne bitenden haberi var haberi olanlar ise çok ama çok az bu yüzden böyle bencil böyle hatalar yapan geleceğe dair hiç bir çabası olmayan bir nesiliz. Uğraştığımız basit şeyler yüzünden bir türlü dostu düşmanı ayırt edemedik savaş olsa gene biz kazanırız binlercemiz savaşta seve seve can verir ama masada da seve seve savaşta kazandıklarımızı veririz. Biz böyle bir milletiz.
-
hmmm bunun ne gibi bir amacı olabilir diye düşünürken oturarak atışlar için ideal süper bir kunakmış meğer daha neler öğreneceğiz bakalım gerçekten güzel bir işlevi var..
-
Teşekkür ederim,hayırlısıyla tüfeğinizi alın size daha iyilerini de yapacağım.
tşkrederim şüphem yok zaten size güvenmesem T kundaksız tüfek almam =)
tekrardan elinize kolunuza sağlık
-
kişisel olarak Bull Pup modellerini beğenmiyorum ama işçiliğiniz çok hoşuma gitti. Elinize sağlık gerçekten güzel iş çıkartmışsınız. Kundak tüfeği baştan aşşağı değiştiriyor...
-
klingonlu yazdı:
2. si benim silah tutma tekniğim bu; nazik ve hassas tutacaksın hatta orda serçe parmağımı kaldırmayı unutmuşum;rofl.;Teşekkür eder hayırlı günler dilerim
klingonlu abicim ben espirisine söylemiştim ama sizi kırdıysam özürdilerim tabiki herkez istediği gibi kullanır tüfeği ve bende sizin gibi tekniklerle gez göz arpacık ayarı yapan biriyim lütfen yanlış anlaşılma olmasın...
-
[Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/11s36gg.jpg]
bu abimize ateşli bir silah verin bakalım bir tane atış yapsın silah nasıl tutuluyormuş doğal yollardan öğrensin -
hayırlı olsun güle güle kullanın
ben birşey sormak istiyorum affınıza sığınarak neden 2ci bir tüfek alma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Forumda en kral silah benim gözümde fx royale ben şöyle düşünüyorum hani kademeler vardır geçersiniz en iyi kademeye yükselince oyun biter PCP de de böyle değilmi istediğini elde edince 2ci bir silaha mı gerek duyuluyor?
-
harika olmuş güle güle kullanın bu şeyin menzili nedir?
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Farısı Bana ( fx royale )
-
venommy mesajınız sayesinde fabrikayıda görmüş olduk tşkrelr
-
harika olmuş ya gerçekten... Mükemmelsin Kadir abi...
-
alkol mikrobu kırar.
domuz gribine iyi geliyor mu?
Gelir diyorsanız bugunden sonra başlayalım ufakları açmaya -
şimdiden tşkrederim resimler ve paylaşım için
-
bir eşsiz bir paylaşım çok tşkrler buna benzer tavsiye ve örnekleri tüm markalar için bekliyoruz üstatlarımızdan...
-
dozunu kaçırmayıp kontrollü içtiğin sürece içkiden zarar gelmez bence...
yanlız kendi adıma içki tercih etmiyorum
-
görüp tanımadığı birine saygı sınırlarını aşarak yazı yazıyor, bunlara gerek olmadığı, keyfimizi hobimizi yapmanın daha güzel olacağı anlatılmalı
+1 güzel bir karakter analizi
birde mustafa abinin dediği gibi hobi yaparken taraf olmaya gerek yok keyif almaya bakmalıyız
-
çok başarılı... Tebrikler
-----
ah hatsan ahh tüfeği alan memnun ama işçiliğin şüpheliii
benim okuduklarıma göre hatsan şu işçiliği değiştirse bence bir çok kişi fx lerden vazgeçecek tabi bunun için hatsanın fx gibi kaliteli işçilik ve tasarımlar ortaya koyması gerekir...
-----
bu arada ORONTES nickli abim yaptığın işlem seni başarıya götürmüş belliki peki bir kaç resim ile tüfeğe yaptığın uygulamayı görebilir miyiz ? mümkünmü -
birde bu fx royale 400 deki gibi bir kundak olsa muhteşem olurdu....
-
osman abi harikasın emeği geçen herkeze tşkrler gerçekten güzel bir çalışma olmuş resimleri merakla bekliyoruz