küçük bir borşürü var fakat yabancı dil bilgim 10 kelimeden fazla olmadığından bir şey anlamadım
hkn017 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
silahın kutusundan çıktı nedir ne değildir nasıl kullanılır yenilirmi içilirmi? kısacası bu ürün ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor
-
yeni aldığım dürbün 1/8 MOA sanırım taretlerde 1/8" yazıyor dürbün sıfırlama yaparken kullandığım hedef kağıdında 10 yardda 1 kare 10 click yazıyor sanırım bu 1/4 moa için dürbünümü sıfırlarken 1 kare için yazan değerin 2 katı click olarak mı baz alıcam yoksa hesaplaması farklı mı?
-
bilgilendirme için teşekkürler sırf meraktan aldığım bir pellet çeşidiydi iyi kara şişe indiriyordu
-
H&N hollow point
%100 croplanmış hali
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100106/bjrvj54h.jpg]orijinal hali
http://s7.directupload.net/images/100106/j2sabar5.jpgtaze taze yeni çektim oda ışığında iso ya dayanmak zorunda kaldım
-
teşekkürler herkese
hafta sonu detaylı olrak fotoğraflamayı düşünüyorum 2 3 tane telefonda var fakat kablo işyerinde kaldığından atamadım
-
Bende artık kayın kundak s410 sahibi oldum ağır çekiçli akşamüstü telefonuma mesaj geldiğinden beri içimi garip bir heyecen kaplamıştı kargo kamyonunun kapılarını ben açtım
dürbünüm gelmediğinden 7 8 tane karalama atış yaptım sonuç mükenmel dürbünüm gelsin bakalım neler yapabiliyormuş bu bebekSilah . . . . . . . . . . . . . : AirArms S410 SL Xtra Fac
Mühimmat . . . . . . . . . : FX 16grains
Yay . . . . . . . . . . . . . : Silahın orijinal yayı
Çekiç . . . . . . . . . . . . : Ağır çekiç
Güç ayarı . . . . . . . . . : Tam güç
Başlangıç Hava basıncı : 200 Bar
Kronograf . . . . . . . . . : Sabit profesyonel
Ölçüm değerleri . . . . . : FPS
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100106/oxulxg9b.jpg]bunlarda silahın verileri
-
kadir abi eline sağlık bana yolladığınız kağıttan yapmaya çalışacaktım aynı grafiği iyiki siteye bakmışım
-
Hayırlı olsun kundak çok güzel nazar değmesin maaşallah ceviz mi alsaydım
-
yurt dışına ürettikleri nasıl acaba ?
-
hayırlı olsun kundak çok güzelmiş allah herkese böyle bir tüfek nasip etsin
-
hayırlı olsun çok güzel görünüyor:)
-
hayırlı olsun hem sağlak hem solak kundaklı modeli varmı s410 ların
-
yeni başlayanlar ve bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçenek tüfeğimi yeni aldım daha tanıma aşamasındayım ilk mesajdaki fotoğraflarda namlu ucu crown yok(öyle deniliyor nasıl birşey bilmiyorum) akşam baktım benimkinde varmı diye iyi açılmışmı bilemem ama ilk mesajdaki resimden farklı şekilde içeri giriklik var bu crown mu oluyor dahada geliştirilip eksiklikleri buralar okunularak giderilse ithal tüfeklerle başa baş seviyelere gelebileceğini düşünüyorum umarım buraları okuyan bir yetkili vardır:)
-
bu yazıyı 4x20 dürbün ve bipod içinde isterler mi?
-
özel alet edevat olmadan bu işi nasıl yapabilirim at44 ün yanında gelen optima dürbün birde kutudan pil çıktı pili nereye takacağım
-
AT44 hem pcp'ye yeni geçtiğimden hemde tamamen duygusal yönden ileride ne olur bilmem