Bence en önemlisi 4.5 yerine 5.5 olması 4.5 cal kapalı poligonda süper fakat arazi atışlarında malum rüzgardan çabuk etkileniyor
dadaş2525 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
malum tüm Türkiye den arkadaşlar toplanıyor ozaman bir aksilik cıkmazsa cumartesi tam tezicat oradayım
-
arkadaşlar izmir in yakıcı güneşi sabah rüzgarın daha az olduğunu göz önüne alarak
buluşma saati 10:00 yörem börek evi olarak güncelleştirilmiştir -
Yarışma icin hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ettiği icin bu buluşmayı 5 mayısa atalım
-
Arkadaşlar havalar ısınıyor yarışmadan sonra tatildir sıcaktır derken yazın pek
buluşmamız mükün olmuyor bu günleri değerlendirelim diyorum; Buluşalım diyen EFELER cevaplarınızı bekliyorum saygılar -
bunun nokia s60 v5 versiyonun varmış ama bulamıyorum bulan olursa yardımcı olsun
-
olabilir abi sorun değll arkadaşlar da tamam diyorsa erteliyelim
-
Arkadaşlar 21 nisan pazar günü yarışmanın yapılacağı poligonu ziyaret etmeyi düşünüyoruz havalı ile atış yapma şansımız olmaya bilir fakat ateşlileri kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
-
yarışma icin 2013 puluna bildiğim kadarıyla gerek yok yarışma icin gerkli acıklamalar yakın zamanda yapılır sanırım
-
eğer kırılmamışsa büyük ihtimal takılı kalmıştır aşağı yukarı ayarını da cevirirseniz düzelme ihtimali var
-
izmirde genellikle pazar günleri sarnıcta düzenli olarak kalabalık bir ekiple buluşuyoruz sizide bekleriz.
-
iş gören av market bol çeşitli pallet pcp yaylı tüfek o bölgedeki bulabileceğin tek yer diyebilirim diğerleri pek özen göstermlyorlar bu hobiye internet sitesinden detaylı bakabıilrsin
-
Ben Ferhat bende gelebilirim saat i belirlersek iyi olur freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=17&gid=311046&nDate=2 hava hafif yağmurlu diyor o zaman yağmaz
-
Tek kelimeyle Muhteşem bir buluşmaydı katılan ve emeği gecen herkeze teşekkürler
-
faturada at44 yazıyor sadece tüfegin wx olması sorun arzedermi saygılar
Fatura önemli değil hatsan garantiye önem veren bir firma 5 yıl sonra bile götür tüfeğini yapıp versinler -
O hesaplamayı unut namlu cıkış hızı pallet ağırlığı herşeyi değiştirir dediğim gibi zamanla uzmanlaşırsın ama öncelikle pallet ini böyle kaliteli olanlardan secmelisin https://www.isgoren.com.tr/urun/746/H&…-(5,5-mm.).html https://www.isgoren.com.tr/urun/763/JSB-E…-(5,5-mm.).html
-
Öncelikle hayırlı olsun tüfeğin long kullanıcısı olarak tavsiyem 150 200 bar arası cok güzel işler başarıyor bu tüfek sıfırlamayı bence en az 50 m de yap tüfeğini kullandıkca yavaş yavaş çözersin zaten olayı birde pallet olarak 18 gr ve üstü pallet kullan ben 30 gr kullanıyorum tercih meselesi
-
Bu haftaki buluşmada büyük ihtimal bende olucam tanışmış oluruz
-
aynısını ben kullanıyorum ama dürbün ayağını cift parca yerine enazından tek parca kullanmanı tavsiye ederim ben cift parcayı birleştirerek tek parca haline getirdim şimdi süper tepme konusuna gelince hatsan diabolo la atış yapıyorsan fazla tepmiyor ama gamo hanter la atış yaptyınmı eğer sağlam omuza dayamıyorsan omuzun cıkacakmış gibi oluyor ama herşeye rağmen süper bir tüfek
-
süper olmuş ileride bir safir almayı bende düşünüyorum ama biraz daha gelişsin bu modifiye kaca mal oldu