Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Bende ASG stı duty one var blowback olanı 7 metreden 5mm suntayı ilk atışlarda deliyor ama bunu satıp pcp almayı düşünüyorum çelik bilye tavsiyesini takipteyim.
Arkadaşlar asg Sti Duty OneBlowback tabanca almıştım çocukların eğitimi için havalı silahlar bi anda hoşuma gitti ilk defa alacağım için pcp alayım dedim at44 ahşap için yapılan yorumlar gayet iyi sizden ricam kısa ile long arasında çok fark varmı? kısa alsam keşke long alsa idim dermiyim birde bütçem kısıtlı olduğu için LW namlu almak istemiyorum çok sorun olurmu? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.