chawez tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ar6 namlu ile rangemaster 29 grain uyumu nasıl acaba. 32 gr samyang kullandım ama artık bulamıyorum. 30gr wasp magnum kalibresi düşük olduğundan şarjör den kayıp namlu ağzında sıkışıyor. rangemaster 39 gr kullanan varsa özellikle deneyimlerini merak ediyorum...

AR6 KULLANICISI OLARAK DESTEKLİ ATIŞ YAPMADIĞINIZ SÜRECE YÜKSEK BÜYÜTMELİ ÖNERMİYORUM. 1 AYDIR 10-50*60 KULLANIYORUM PEK PRATİK GELMEDİ BANA. AĞIRLIĞI AYRI DERT AMA ESTETİK AÇIDAN MÜKEMMEL. BU SEBEPTEN 12X OPTİMA YA DÖNÜŞ KOLAY OLMADI. HAVALAR GÜZELLEŞTİĞİNDE TEKRAR TAKIP İYİ BİR AYAR ÇEKİP UZUN MESAFE DENEMEK ÜZERE RAFA KALDIRDIM.

Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.

Lütfen Forum kurallarını okuyun

uyarıdan ziyade merak yağ v.s. benzettim neyse hayırlı olsun ama gladıator a kaymış gönül bu arada? bu 2. hayırlı olsun fx için olsun. paraya kıymışken nıkko stırlıng ile eşsiz bir ikili olur sanıyorum ama ağırlık artacak doğal olarak.