2 aydır kullanıyorum güç ve isabetliği gayet tatmin edici.tavsiye edilebilir bir silah.dez avantajı biraz kabaca bir silah ve her atışta tek tek yükleme yapılması ama zamanla alışınca çok zevkli bir silah.
blackkurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun.güzel silah iyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun kadir.yakışır kardeşime.saygılar
-
benim tüfeğimdede aynı sorun vardı 1ay kadar önce fabrikaya gönderdim yapıp gönderdiler.bence hiç kurcalamadan fabrikaya gönderin
-
güzel keyifli bir gün,ardından çekilen çile ve güzel bir ziyafet afiyet olsun.her ne olursa olsun hayat yaşamaya değer
-
hayırlı olsun kadir kazasız belasız iyi günlerde kullan.çok yakışıklı bir tüfek
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
-
hayırlı olsun kazasız belasız iyi avlarda kullanın.
-
hayırlı olsun kadir güzel günlerde kullanman dileğiyle saygılar.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
-
tebrikler kardeşim gayet başarılı bir çalışma olmuş silah üzerindede denedinmi fark varmı saygılar
-
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan
-
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
-
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.benim merak ettiğim yaylılarda bu dürbünü kullanan varmı
-
çok güzel bravo
-
özellikle 6-24x40 istemiştim siparişi sivastaki bir bayiden vermiştim geri göndermekle uğraşacak fazla zamanım yok artık şansına diyeceğiz.yorumların için sağol
-
peki bunu kullanamazmıyım ağırlık fazla problem değil
-
herkese selam.arkadaşlar 3gün önce 6-24x40 nikula dürbün siparişi vermiştim bana 6-24x50 göndermişler.dünde yatagundan dampa ayak siparişi verdim şimdi sorum şu walter falcon hunter de bu dürbünü kullana bilirmiyim tabiki dampa ayakla acil yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
-
geçmiş olsun kadir öyle hemen gitmek yok sen bize lazımsın.acil şifalar