Tekrar selamlar hakan bey,tetik köprüsü üzerindeki 2 vidayı sökün kundakla ana gövde ayrılır orada horozu iten yay var başka da yay yok zaten o yayı elinize alın onun ölçülerinde yay temin edin tabii ki daha yumuşak olanı takın deneyin.Benim elimde krono olmadığı için deldiği tahtalarla yetindim,eğer yumuşak olursa (ki benim ilk sefer öyle oldu bir dolumda 250 atış yaptı ama bir tahtayı ancak deldi)altına pul koyup deneyin.inanın çok memnun kalacaksınız,gamo promagnumla normalde istikrarlı atış yapamazken şimdi o pelletle çok zevkli atışlar yapabiliyorum.Ama o bahsettiğim lastiği takınca tahminen tüfek yüzde elli daha fa zla güç üretiyor bu da hafif pelletle şarjörü yerinden çıkarıyor tavsiye etmem.ben şu anda samyang 32gr pellet aldım onun kutusunun içinde bu lastiği saklıyorum yani güç lazım olunca kutuyu açıyorum lastiği takıyorum 32 gr pelleti koyuyorum sonra 9cm çam tahtayı deliyorum
O tüfeğin namlusu yukarıda iken iticinin şarjörü çevirmeme işini ise çok ince(kasetçalarların içinden çıkan)yayı kendimce oraya uydurarak her halukarda o iticiye basacak şekilde yerleştirdim şimdi tüfek 90 derece yukarı baksa bile mekanizma şarjörü kaçırmıyor
Bu arada regülatör masrafındanda kurtuluyorsunuz