Antalya da varsak tarafında var atış yapılan bir bölge Mustafa abiler o tarafta atıyor sürekli
👍
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Antalya da varsak tarafında var atış yapılan bir bölge Mustafa abiler o tarafta atıyor sürekli
👍
+90 543 660 76 09-Kadir bu arkadaşa ulaşırsanız size yardımcı olur arkadaşlar,
Teşekkürler bilgi için
Antalya da atış programı olursa bende gelirim. Zoraki hp ultra 4,5.
Jsb den şaşmam
Merhaba arkadaşlar, bu güzel makine ile güncel deneyimleriniz var mı? Artıları eksileri vs .Sorunsuz hale geldi mi?
Teşekkür ediyorum bilgi için. Spoton dome denemesi yapayım bende bakalım.
Teşekkür ediyorum bilgi için. Hn ftt 5.53 kullanıyorum 40-50 mt iyi iş çıkarıyor.
Merhaba arkadaşlar, malum döviz yükseldi, jsb pelletler 500 tanesi 115 TL olmuş. Tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı kaliteli çapaksız pellet var mı? 5.52 seviyor benim hw 77
Ben isabet konusunda sıkıntı çekmiyorum. Teşkilat az olunca kafam rahat oluyor. Durduğu yerde hava kaçıran oring yırtan Scuba tüp tarihi kontrolü vs düşünmek istemiyorum . Yüksek basınçtan korkarım ne olur ne olmaz. 250 bar korkunç bir kuvvet allah muhafaza.
Ben sermayeyi almana yatırdım, 5 yıldır kafam rahat. İnşallah 5 yıl sonra yay değişimi yaparım.
Hayırlı olsun , keyifli atışlar
Evet çok şey kaçırıyorlar, madem İstanbul dasın, mercan yokuşundaki av bayilerinde bu tüfekleri inceleyebilirsin, internetten bakıp hemen alma, al eline ağırlık dengesine bak, malzeme kalitesini gör, hoşuna giderse internetten yine alırsın. Az kullanılmiş temiz ikinci el alırsan satarken zararın az olur.O yüzden atış etkinliklerine katılmak iyidir
Yedek tüp ile atışa gitmeyi pompa taşımaya tercih ederim. ne kadar çok teşkilat okadar çok müşkülat. Bende zoraki ultra var, laptop çantasına koyuyorum herhangi toplu taşıma aracı ile atış yerlerine gidiyorum. Benzine vereceğim parayı jsb ye gömüyorum. Sizin sorularınıza pek cevap mahiyetinde olmadı ama yinede bilginiz olsun.
0 (212) 292 50 16 nl telefonu arayın, yetkili teknik servise orjinal yay vs keçe fiyat sorun.sorununuzu anlatın.İstanbulda değilseniz bulunduğunuz yerde tüfek tamiri yapan biryerden yardım alın.iyi günler
Kalıp izleri görünüyor. Tüm pelletler aynı şekilde mi? Eteklerde eziklik var mi?
Masa taşımak istemeyenler için tripod dan üretim yapan var mi? Zorakim için lazım. Sırt çantama atarım. Teşekkürler
Bende zoraki var, silaha arka dürbün yuvasını kendim açtım. Kaliteli dürbün ayağı kullanıyorum. Tek şimleme ile işimi hallettim. Kullandığınız dürbünü başka bir ayakla deneyin belki milimetrik üretim hatası vs vardır? Dürbün yuvası, dürbün, ayak, birçok değişkeni düşünmek lazım. Siz birçok aşamayı geçtiniz sadece doğru nişan hattına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Biraz zaman alacak deneme yanılma işi. Ben Ayakların yerini değişip denedim, mesela benim Ayarda ön ayak alt sabitleme vidası sağa , arka ayağınki sola bakıyor.