Bir arkadaşa ayırmıştım. Ancak gelemediği için tekrar satışta.
Kar98 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güncel, elden teslim edilecektir. Kargo vs gönderilmez.
-
17500 k , güncel
-
-
Güncel, fabrika çıkışlı güçlü yaylıdir.
-
Güncel, evladiyelik makine arayana,
-
18500 güncel
-
Güncel 19000
-
Ilk sahibinden 500 atış yapılmış ciziksiz lekesiz tüfeğimi satıyorum, hata bulana bedava. 1 kutu alman pellet hediyeli. Antalya'da elden teslim tercihim. Herkese kazasız belasız atışlar. Fiyat 19500 tl foto ekleyemedim. Konyaalti bölgesindeyim. 0542 5005099
-
Jsb den şaşmam
-
Merhaba arkadaşlar, bu güzel makine ile güncel deneyimleriniz var mı? Artıları eksileri vs .Sorunsuz hale geldi mi?
-
-
Teşekkür ediyorum bilgi için. Spoton dome denemesi yapayım bende bakalım.
-
Teşekkür ediyorum bilgi için. Hn ftt 5.53 kullanıyorum 40-50 mt iyi iş çıkarıyor.
-
Merhaba arkadaşlar, malum döviz yükseldi, jsb pelletler 500 tanesi 115 TL olmuş. Tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı kaliteli çapaksız pellet var mı? 5.52 seviyor benim hw 77
-
Ben isabet konusunda sıkıntı çekmiyorum. Teşkilat az olunca kafam rahat oluyor. Durduğu yerde hava kaçıran oring yırtan Scuba tüp tarihi kontrolü vs düşünmek istemiyorum . Yüksek basınçtan korkarım ne olur ne olmaz. 250 bar korkunç bir kuvvet allah muhafaza.
-
Ben sermayeyi almana yatırdım, 5 yıldır kafam rahat. İnşallah 5 yıl sonra yay değişimi yaparım.
-
Hayırlı olsun , keyifli atışlar
-
-
Evet çok şey kaçırıyorlar, madem İstanbul dasın, mercan yokuşundaki av bayilerinde bu tüfekleri inceleyebilirsin, internetten bakıp hemen alma, al eline ağırlık dengesine bak, malzeme kalitesini gör, hoşuna giderse internetten yine alırsın. Az kullanılmiş temiz ikinci el alırsan satarken zararın az olur.O yüzden atış etkinliklerine katılmak iyidir