daciabmw tesekkur ederim forum yöneticilerinden bir abi yardımcı oldu sağolsun
Tuguj tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fotoğrafları yükleyemedim ne yazık ki isteyene whatsapptan tüfeğin fotoğraflarını atabilirim
-
Herkese iyi günler . Elime parçalanmış halde (birkaç parçası eksik galiba ) elime havalı tüfek geçti . Havalı tüfeğin marka model hiçbir şey bilmiyorum bana toplamada yardım edebilecek var mı Aşağıya bütün parçaların fotoğrafını ekledim . Yada bu işten anlayan bir üstat var mı bana yardım edebilecek . Düzcede ikamet ediyorum.
-
mildotsuz bu ben dianada karar verdim
-
Bende yılbaşını beklemeyi düşünüyorum Herkese yardımları için çok teşekkür ederim . Özellikle sinan beye gerek özelden olsun gerek konudan herşeyde çok yardımcı oldu
-
Dürbün 2 almaya karar verdim . Ama 3 tane kargom kayboldugundan şuan ne yapcağım kesin değil başka birinin adına verebilirim . Alıp elime ulaşırsa incelemesini ilk dürbün deneyimimle yapmaya çalışacağım . Herkese bu konuda bana yardım ettikleri için teşekkür ederim
-
@sinanali59 efendim ben doğru anladıysam biraz paraya kıyın ve diana çakma alın diyorsunuz
Mildotlu olarak diana var sanırım bide ben bunu buldum aliexpres bunlardan biri olcak tabiki sizin kararınıza göre ben pek anlamıyorum ne yazik ki
Ama tek parça ayak olarak aliexpresten almayın mı diyorsunuz onu anlamadım ne yazik ki çok fazla terim bilmiyorum
(Tüfeğim hatsan striker edge)
(Attığım aliexpressteki dürbünün incelmeside burda youtube) -
@Atos teşekkür ederim yorumlarınız için son durumu sizinle paylaşacağım
@sinanali59 hemen yapıyorum. Peki siz hangisini seçerdiniz -
Üzerinde hiçbir marka yok ondan kararsız kaldım biraz
Öbürküler çakma da olsa bir marka var üzerinde Yinede almış yada kullanmış arkadaşlarımız varsa yazarlarsa çok mutlu olurum -
O kadar çok seçenek varki karar veremedim diana bütçemi aşıyor ama yinede ekledim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
Tek parça ayak yoksa dampa ayak (sanırım)
yanında dürbün olarak bunları seçtim ama kararsız kaldım
Dürbün 1
Dürbün 2
Dürbün 3
Dürbün 4 (bunda kötü Türk yorumu var)
Dürbün 5
Dürbün 6
Dürbün 7
Dürbün 8 -
Yinede çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için haklısınız belkide bütçeyi dahada arttırmam gerekcek bunun gibi bir şey lazım belkide
-
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim . 50 çap deniyor sanırım pek önerilmiyor yaylı sistemlerde hemde benim bütçemin ne yazıkki üstünde . Zaten tüfeğimde giriş seviyesi (striker edge). İstiyorsanız begendıklermı aşşağıya link olarak ekliyebilirim
-
aliexpress dampa ayak bunun ılealiexpress tek parca ayak bunun arasında aşırı derecede fark edermi fiyat biraz yüksek malum. ilkinde kötü yorum var türkiyeden ondan kararsız kaldım tek parça ayakta fıyatı gayet guzel
-
Herkese iyi günler . Aliexpressden dürbün almak istiyorum ama çok fazla seçenek var karar veremedim . Bütçemi yukarıda belirttiğim gibi 100-120 TL(sadece dürbün) civarı . Yanında tek parça ayak düşündüm ama ondada kısası var uzunu var hangisini almalıyım karar veremedim bir türlü Tüfeğim hatsan striker edge . Önerilerinizi merakla bekliyorum .