Sonucu merak ettim. Bende bir tane p66c aldim. Ayni sorun var.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Az önce forumda okudugum bir yaziya göre, birmilyoncularda satilan şeffaf masa örtusunden tupun bastigi bölgeye conta keserek koyan olmuş.
-
Sizin tufeginiz co2 kartuşlu sanirim. Tupun bastigi yerdeki conta sertlesmis ya da yipranmis olabilir.
-
Valfe pislik kactiysa onuda sökmüş olabilir.
-
Ben söküp topladim sadece. Valfin oldugu parcayi da wd 40 la yikadim. Neden duzeldigini bilmiyorum acikcasi.
-
Silah sokulup temizlenip toplanmis ve calisir durumdadir. Satilik degildir.
-
Bilgi için teşekkürler. Bugün istedim. Kedimiz beğenirse sipariş vericem.
-
100 cc lik motor hiç gitmez. İkinci el 125 cc daha güzel bir seçim olabilir.
-
Bu haftasonu web tasarım kursum başlıyor. Bauhausa yakın oturuyorum. Katılmayı çok isterdim. yaza kısmetse..
-
Adam gibi pellet almazsan hep dağınık grupların olur.. Victory sport pellet değil bence.
-
Biraz hiddetle, biraz aceleyle yazılmış..
-
Tüfek altı üstü kral marka. Özel muameleye gerek yok bence. Eski bir atlet vs. kundağını sarar mengeneye sıkıştırırsın. Atla deve değil zıplayıp gitmez tüfek. Tek atışla sıfırlamanı yaparsın. Mod 125 plastik kundakla tüfeğe zarar vermeden denenmiştir.
-
2 pompa yapmak zor geldi desene bi kere insan 50 metreye tek pompa yapar mı? çatlatıcan milleti
-
160 metre var gibi gelmedi bana.?
-
160 metre mesafelerden çok iyi atışlar ve ciddi bir güç.. Paylaşım için teşekkürler. Vaktiniz olursa birde silahın fotoğraflarından koyunda gözümüz şenlensin..
-
Sanırım puroya başladım :))) Cp 99 çok güzel bir havalı tabanca. Tek sıkıntı co2 nin dengesizliği.. Tecrübeyle sabittir kızlar bizden daha iyi atıyor
-
Bu arada cp99 yazın yaptığım testlerde 460 / 490 fps hızlarda atıyordu.
-
Puroyu sigarayı bırakmak için içtim Kutu eğer ayakkabı kutusundan yaptığım hedefin üzerine bantlı olmasaydı, rahatlıkla çift taraflı delinirdi. Arkadaki hedef hem ikinci kata destek görevi gördü, hemde kutuya darbeye karşı esneme payı kazandırdı. Bugün 3 pompayla kendi yaptığım hedefe atış yaptım. Tabanca şahlandığı için nişan hattının üzerine çıktı pelletler. Ses ve tepme aşırı keyif verdi.
-
Elimdeki Airarms ve uyduruk sayılabilecek victory Sport pelletlerle teneke puro kutusuna yaptığım deneme atışları. Not: puroların tadı iğrençti ..
Atışlar 2 pompa ile 3 metreden yapıldı. Airarms pelletler çok daha yumuşak olmalarına rağmen, ikinci kata daha rahat geçerek daha fazla tahribata neden oldu. Fotoğrafta üst kapak ve alt tabakadaki ezilmeler görülüyor. Kırmızı dairedeki alanlar victory sport peletlere ve tahrip ettiği alanlara ait.[Resim Engellendi: http://i14.photobucket.com/albums/a316/tozluklu/2012-11-08130119.jpg] [Resim Engellendi: http://i14.photobucket.com/albums/a316/tozluklu/2012-11-08125742.jpg]
-
Dürbün montajı on numara.