1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74
5- 6136
6- persian
7- tamayyildiz
8- asdqman
9- TFN
10- quekstar...
11-rapalaa
12-alıcanhyrnnn
13 - TheNighthawk
14- shooter54
15- aseyhan
16- ilkertozluklu
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Isıyla sıkılaşan elektrik bantları var. Adını unuttum. Çift katlı. Bir katını açarken diğer katı sarıyosun.. İşini görür bence.
-
Evde max. 6 metre civarından atıyorum hedefe. kaçma şansı hiç yok Kaşık işi güzelmiş. Harika sallanır hedeflere sahip olmuşsunuz.
-
R ye doğru çevirmeyi deneyin..
-
Ev içinde ayakkabı kutularını dergi dolduruyorum. Etrafını komple koli bandıyla çeviriyorum. (zaman geçsin hareket olsun maksat) Yazıcıdan çıktı aldığım A4 hedefide üzerine bantlayınca tamamdır.
-
Tebrikler üstad..
-
O ufak delikten içeri yağ damlatınca silahın kurulması kolaylaştı. elime yağı almışken yağlamaya ihtiyaç duyabilecek bütün metal aksamı elden geçirdim. Tetik sistemini daha önce kabzayı söküp yağlamıştım. Silahın bence tek eksiği, namlu 2 cm. daha uzun olmalıydı ve silencer dişi olmalıydı. Yeni modeller o şekilde yapılsa daha kullanıcı dostu olacaktır..
-
Ufaktan bi iş çıkmasına sevindim. Gidip şu deliği yağlıyayım Avrupa yakasında bir buluşma olsa keşke. duyan olursa haber versin emi..
-
Ben airarms ve fx pellet kullanıyorum. Namluya çok rahat oturuyor. Ben kitapçığı kaybettim bu arada ve bir yere yağ damlatıldığı bilgisini hatırlamıyorum. bu noktayı birisi aydınlatabilir mi?
-
Konuları tek başlık altında görmek adına bende bu fikre sıcak bakıyorum..
-
Güzel bir görünüme kavuşmuş silahınız.
-
-
ilk sayfada mesajım var co2 sistemi tercih etmişim. Yahu ne içiyomuşum Zoraki hp 01 den başka kuş tanımam artık
-
adamın parmağı kanamış resmen dolum yapıcam diye..
-
T12 nin tüpünü büyütmedikçe pek verimli olamayacağını düşünüyorum.
-
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Aracımı 2006 3Kapı Grand Vitara ile takas ettim. 1.6 benzinli motoru var. Kullanması çok zevkli bir araç. Uzun süredir istiyordum. Uygun şartlarda bulunca kaçırmadım. OF road benden sorulur artık
-
Arkadaşlar 2003 model 2.2 motor DTI dizel motor vectra araç beğendim. 2004 Citroen c3 SX 92 hp aracımın üstüne 6500 TL vererek takasla alıcam inşallah. Bu araçla ilgili bir sıkıntı var mıdır. Tekrar satarken sorun çıkarmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
-
Bu buluşma ve yarışmalara imrenmemek elde değil. Sayenizde havalı silah hobisi hakettiği yere doğru gidiyor diye düşünüyorum. Hedef parçalamaktan ve güçlü tüfeklerden ziyade hassas atışlar ve bolca atış çalışması yapmaktan geçen yeni bir trend yakalanmış görünüyor. Hobiye yeni başlayanlara farklı bir yön verecek bu buluşma ve yarışmalar için Ankara Team ı gönülden tebrik ediyorum..
-
Mekanizmaya geri dönen havayı filtreleyen sistem nasıl temizlenir? Forumda anlatımı yok sanırım bulamadım.
-
Bu konu daha önce forumumuzda incelendi. İndüksiyon bobini prensibi kullanılarak nüvenin mühimmat olması sağlanıyor. Her ebatta üretilebilir. Çok çok güçlü silahlar üretilmiştir. sistemde kullanılan işlemci çipin çalışma hızı çıkış hızını belirler. Türkiyede yapılan bir deneyde 3000 m/sn değer yakalanmıştır. Teknolojisi daha yüksek ülkelerde daha yüksek hızlarda çok büyük çekirdekler fırlartıldı. Kondansatörler özel akı oluşturma sargılarına yüksek güç uygulamak için var.