ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ultra olmayanlar Light olarak geçiyor. 3 kere kuruluyor. Ucunda aparat yok. Gez sistemi çok kaliteli ve silah isabetli. 3 pompada ortalığı yıkıyor. Uçtaki arpacık dönerek değişiyor. kalın arpacığı 10 metreye sıfırlayınca (tek kurmada) ince arpacığa geçerek 25 metreye sıfırlanmış oluyor.(2 kurmada) Bu bilgi kullanım klavuzundan. Webley alecto Zoraki üretimidir. Yani aynı tabanca. Bir şey satın alıcaksanız ilk tercih Yatagun olmalıdır. Müşteri ilişkileri, zamanında kargo, her sorunda anında geri dönüş alınacak tek firma.
-
Valla ben gözüm kapalı 4.5mm. light modelini aldım. Çokta memnunum. Tek kurmada dahi çok güçlü. Elimdeki Fx peletleri bitirince, Airarms pelet siparişi verdim. Umarım silah bu peleti beğenir. Atak arms ı yürekten tebrik ederim. Yerli malı insanı böyle gururlandırmalı. Benim hanımda meraklı. Şimdilik 5 metreden atış yaptık. peletleri üstüste bindiriyor Ben grup yapıyorum
-
Abi sana çok yakışmış bu tüfek .. Darısı olmayanların başına diyelim..
-
Pellet kutusunu makine yağı ile yağlayabilirsiniz. amaç peletlerin dış yüzeylerinin yağlanıp namlu içinde daha az sürtünmeye maruz kalması. Bir miktar çıkış hızını arttırır. ama namlu çabuk kirleniyor. Daha sık temizlenirse iyi olur. Diğer dizelleme konusu pelet eteğine mazot konulmasıyla ilgili. Fakat bunu kimse tavsiye etmiyecektir. Yaylı tüfeklerde uygulanan bu yöntem pelet eteğinin arkasına mazot damlatmak yada piston boşluğuna mazot damlatarak uygulanır. sıkışan havanın ısınması ile mazot patlar. Pelet namludan daha hızlı çıkar. Stabil bir çıkış hızı bu şekilde yakalanamaz. Başta piston keçesi olmak üzere tüfeğin canını yemek için güzel bir yöntem
-
Nazar etme ne olur çalış seninde olur diyorum kendime İyi günlerde kullanın..
-
Ek olarak; 200 bar silahn en güçlü atışı yaptığı basınç değil. Tam olarak emin olmasamda 170 120 bar arası atışlar 200 bardan daha güçlü olur. Heleki tüfeğinizin güç ayarı kısık ise 200 barda güç iyice düşer.
-
ipscturkey yazamadım gibi bir kanı olmuş. Yine yazamadım yine sonuç çıkmadı
-
Fx ler güzel görünüyordu.
-
Adam makineyi öttürmüş resmen. Çok güzel bir kare. 4 sene uğraş verdikten sonra bende fotoğrafçılığı bırakmak zorunda kalanlardanım. Yeni ekipman için bir hesap çıkardım 50.ooo dolar. Aynen tornistan havalı silahları keşfettim.
-
Olsa olsa emniyettir.
-
Facebook grubunu bulamadım..
-
Kafası karışıyo insanın
-
Ben bayıldım
-
Micro işlemcili. Çok güzel görünüyor.
-
Birşey olmaz.
-
Belli başlı hayvan türleri serbest olmalı. Mesela; karıya kıza sarkanlar, trafikte sıkıştıranlar. Bağrını açıp tespih sallayanlar.
-
Attığı saçmalar yakından carton kutunun ön yüzünü deliyor sadece. Tek kurşunu iyi atıyor ama fişekler genelde istikrarsız. Tetik parmağına ve bileğe barut geliyor ve can yakıyor. Fişeği bir kaç atıştan sonra çıkartmıyor.
-
Kuşlardan acayip korkarım ama akvaryum şahane
-
Çok güzel bir haber. Hayırlı olsun.