Tüfeğinizi bence direk karğo ile Enver kardeşimize gönderin hiç uğraşmayın yarışma için gerekli malzemeler tüfeğiniz minderiniz yanınızda olsun yeter eksik gedik bir şeyleriniz olursa sorun yok aramızda hallederiz
Sezgin ŞAHİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hayırlı olsun İnan'ın çok keyifli bir o kadar da heyecanlı bir müsabaka sizi bekliyor inanılmaz bir ortam ve arkadaşlık göreceksiniz benim gibi her müsabakayı sabırsızlıkla bekleyceksiniz
-
arkadaşlar turnuva katılım bedelini nereye yatırabiliyoruz bu etkinliği düzenleyen arkadaşlardan birisi benimle pm üzerinden iletişime geçer mi
Enver Ak oğlu ile irtibat kurabilirsiniz 0555 346 66 80
-
- Namlu ucu 1/2 unf moderetörü Ankara dan Yasin arkadaşımız yaptı tüfek biraz güçlü olduğu için sırandan moderatörler iş görmüyor Yasin çok özel bir moderetör yaptı sağolsun mükemmel işçiliği var tavsiye ederim
-
Evet mecburen kullanıyorum çünkü biraz sesli çalışıyor alet
-
Müsabaka tarihi geldi çattı bu keyifli müsabakayı ister yarışmacı isteyen de izleyici olarak yerinde yaşamınız tavsiye ederim çok keyifli bir hafta sonu bizleri bekliyor
-
Müsabaka tarihi geldi çattı bu keyifli müsabakayı ister yarışmacı isteyen de izleyici olarak yerinde yaşamınız tavsiye ederim çok keyifli bir hafta sonu bizleri bekliyor
-
Bekleriz elbette ailelerinizle gelebilirsiniz ortamın nekadar güzel ve nezih olduğunu görecek siniz
-
Müsayit olan tüm atıcıl dostları katılımcı görmek isteriz en azından izleyici olarak gelip Field target müsabaka sının nekadar güzel ve bir o kadar zor ve zahmetli bir o kadar keyifli bir atıcılık sporu olduğununu görmenizi çok isterim saygılar
-
İstanbul da neredesiniz hocam
-
mark yaylı için biraz lüks kaçar ülkemizde maalesef satılmıyor ona göre dampa henüz yapılmadı
-
diana bullseye zr mount 30 mm
-
Bende hiç kapatmadı kullandığınız ayak ile alakalı bir de yükseltici kullanırsanız sorun yaşamazsınız
-
- İsterseniz elimde diana bullseye zr mount 30 mm ayakta mevcut yurtdışından iki adet getirtin birini ben kullanıyorum biri boşta 97k da takılı ben çok memnunum şu anda falcon 10-50x60 takılı isterseniz falconu da satabilirim bilginiz olsun her iki dürbüne de sonuna kadar kefilim
-
Bu dürbün zaten özellikle yaylılar için yapılmıştır bilginiz olsun 97k için biçilmiş kaftandır ben Allah izin verirse mark 8-80x56 Almak istiyorum
-
Bende var satılık sıfır sayılır çok az kullandım başka bir dürbün alacağım için satılıktır şimdiye kadar kullandığım en net hawke dir
-
Nerde oturuyorsunuz
-
Evet arkadaşlar gün geldi çattı 22 nisan kayıt ve katılım için son gün katılım larımızı bekliyoruz field target anlatılmaz yaşanır
-
Şaka gibi. bana pek inandırıcı gelmedi. kesin 100 kez deneme yapmıştır.
şaka gibi derken önce üslubunu düzelt sonra karşındaki adamı bil sonra atıcının kim olduğunu bil sonra kendini tart öyle konuş o atıcı mili bir sporcu TÜRKİYE yi birezilya olimpiyat oyunlarında temsil edecek üç atıcımız dan biri SAVAŞ ÜSTÜN bilmem anlata bildim mi ?
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.