Onur bu arada yeni tüfeğin çok güzel ve bir okadarda isabetli güle güle kullan kardeşim
Sezgin ŞAHİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Onur eline sağlık video çok güzel olmuş aksiyon bizim işimiz
-
Onur eline saglık video süper olmuş atışlar zaten emsalsiz
-
Özgür hoş geldin aramıza
-
Savaş ÜSTÜN (zamansız avcı ) kardeşimi gurur kaynağımız dır. Adam gibi adamdır onun ile aynı takım da olmak (BROTHERS TEAM) çok büyük bir keyif Teşekkürler kardeşim.
-
Bir hususa değinmekte yarar var son bir yıl içinde bizim takıma katılım olmadı.derken öyle bir talepte gelmedi bizim kapımız bu işi seven ve gönül vermiş arkadaşlara açıktır. özellik ile FİELD TARGET meraklısı atıcı arkadaşlar ile takıma takviye yapmayı düşünüyoruz tabiki mevcut yapıya uyum sağlaya bilecek arkadaşlar ile .selamlar saygılar
-
İstanbul çok büyük bir şehir olmasına rağmen atış yapıla bilinecek mekanlar çok kısıtlı malesef havalı tüfek poligonu yok durum böyle olunca herkez kafasına göre bir mekan bulmaya çalışıyor bu seferde ya kolukkuvetleri piknikciler ormancılar köylüler hep engel teşkil ediyor malesef böyle dağınık bir topluluk olunca da malesef bir birliktelik yakalamak pek mümkün olmuyor sorun çok bu işi çozmek te kolay değil bir birliktelik yakalamak şart samimi olarak soylüyorum bizim takıma son bir yıl içinde dahil olan bir arkadaşımız yok hatta bir kişiyi takımdan çıkartık sonunç olarak bir birliktelik yakalamak şart.
-
Hayırlı olsun yeni takımınız camiaya renk katmanızı dilerim.
-
Hayırlısı ile Adana müsabaka sına gidip gelelim bize uyar
-
Biz buradayız Adana yarışma sından sonra görüşe biliriz
-
Biz hiç forumlarda atmıyoruz mesala sayıca çok büyük bir takım olmasak da bizim ekibimiz on numara dır ve hepsi büyüğü ne küçüğü ne karşı son derece saygılı ve yardım sever her arkadaşım a sonuna kadar kefilim demem o ki İstanbul Avrupa yakası takımı olarak b
-
Henüz daha kapsamlı bir inceleme fırsatım olmadı nedeni ise hava puroblem im vardı 250bar hava basıp 15 atış yapıla biliyordu bu yüzden kapsamlı bir inceleme yapma fırsatım olmadı şimdi çok şükür kopresör aldım hava sorunumu hallettim havalar düzelince bol bol atıp incelerim sadece şunu diyebilirim çok güçlü ve bir o kadar da keyifli bir tüfek 50m de 2cm bir gurubu var. bu kalibre bir tüfek için gayet isabetli bence Daystate kalitesine zaten diyecek bir şey yok şimdilik diyebileceklerim bunlar.
-
Artun çok güzel olmuş videolar elinize sağlık keyif ile izledim. Devamını bekleriz bol HAVALI günler
-
A takımına çok teşekkürler muhteşem bir yarışma düzenlemişler ellerine kollarına emeklerine sağlık ortam dostluk arkadaşlık şahane ben çok keyif aldım üstüne birde Antep baklavası Erhan bey kesene bereket. Ankara lı dostlara çok teşekkürler tadı damağımızda kaldı. Not; Arkadaşımız yarışma ile ilgili konu açmış katılımcı arkadaşlarımız yarışma ile ilgili paylaşımlar yapıyor lütfen konuyu bölmeyelim.
-
Alper eline sağlık çok güzel bir gurupman tebrikler.
-
Harika tüfek. Yarışmada başarılar.
Çok teşekkürler elimden geleni yapmaya çalışacağım.
-
Yasin kardeşimin ellerine sağlık tüfeği on numara yaptı.
-
MPR Ankara ft ye hazır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı olsun,,Güle güle kullanın..
Osman bey çok teşekkürler abi selamlar saygılar. -
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Çok çok teşekkürler.