Güle güle kullanın.Kazasız belasız atışlar dileğiyle.
Çok çok teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Güle güle kullanın.Kazasız belasız atışlar dileğiyle.
Çok çok teşekkürler.
Sezgin abi daha güzeli varmı ki?
Olmazmı daystate grey shadow
Sezgin Abi hayırlı olsun
Latif çok teşekkürler
hayırlı olsun
Tüfek hakkında yorum bekliyoruz.
Çok teşekkürler yorum ve incelemelerimizi burdan paylaşacağız
Sezgin abi, hayirli olsun. Masallah diyorum simdiden. Emniyetli ve isabetli atışlar. Inceleme için sirada bekliyorum.
Çok teşekkürler kardeşim incelemesini yapar yapmaz paylaşacağım bende çok merak ediyorum iyi günler
Güç,kalite,işçilik.çok klas bir tüfek.Kazasız belasız güzel atışlar.
Erhan bey çok teşekkürler
Abi hayırlı olsun çok güzel tüfek inceledim mükemmel bir alet Güle güle kullan Abi
Çok teşekkürler kardeşim
süperrrr ya hayırlı uğurlu olsun
Gözümden sakındım, zevkle kullanın Sezgin bey
ALLAH razı olsun abi daha güzeli de sana nasip olsu
süperrrr ya hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkürler
Hayırlı olsun. İnceleme rinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin. İsabetli atışlar.
Çok teşekkürler inçeleme ve deneyimlerimizi seve seve paylaşacağım dan şüpheniz olmasın iyi günler.
klişe söz ama "Duruşu bile yeter". Hayırlı olsun, bol isabetli atışlar.
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun
Hafta sonu fuarda Daystate modellerini incelemiştim ithalatçısının hemen önündeki standta bizimdi. Elime alır almaz Hatsan hevesimi kırdı herhalde daha önce hiç böyle bi ahşaba dokunmamışım .Neyseki fiyatını duyunca yüzüm güldü
Çok teşekkürler bir yıldır bekliyordum sonunda geldi bana da almak nasip oldu
hayırlı olsun
Çok teşekkürler
güle güle kullanın . Hangi kalibre kullanıyor ? Hayırlı olsun incelemeyi bekliyorum Bende.
Çok teşekkürler 303 cal 7.62mm hafta sonu bir mani olmaz ise deneyecegiz sonunçlaı paylaşırım
İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim hayırlı ve uğurlu olsun
Çok teşekkürler
Hayırlı olsun sezgin abi iyi günlerde kullan inşallah çok güzel duruyor maşallah keyifli atışlar dilerim hayırlı akşamlar.
teşekküeler
Sezgin canavar takıma hayırlı olsun kazasız belasız atışlar dilerim,hafta sonunu bekliyorum yazık olacak tavşanlara...
Ercan abi ft garani kesin madalya alırım artık
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. Geçen Cumartesi fuarda yakından inceleme fırsatım oldu, klasik İngiliz işçiliği:) dengeli tutuşu ve de heybeti gerçekten insanı cezbediyor. Umarım atış grafiği ve eğrisi de tatmin eder. Detaylı bir inceleme bekliyoruz. Saygılar
Mehmet çok teşekkürler atış grefiği ni bende çok merak ediyorum inçelemesini yapıp paylaşırım selamlar
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Çok teşekkürler
Sezgin bey hayırlı olsun.Sonunda kavuştunuz.Pelletiniz bol olsun.
Kavuştuk sonunda abi sonunda çok teşekkürler.