Yakışır Sezgin Abi. Hayırlı olsun. Keyifli atislar
Teşekkürler ŞAMPİYON çok sağolasın
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yakışır Sezgin Abi. Hayırlı olsun. Keyifli atislar
Teşekkürler ŞAMPİYON çok sağolasın
Sezgin başkan hayırlı olsun bahçeddki mankeni hallederiz önce sonra diger hedeflere geçeriz gel haftasonu gel
Adem haftasonu halederiz
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Detaylı incelemenizi bekliyoruz
Çok teşekkürler detayları paylaşacağım.
Çok güzel tüfek, hayırlısı olsun. Güvenli ve keyifli atışlar dilerim.
Çok teşekkürler gerçekten çok dikkatli kullanım istiyor.
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Sezgin Abi hayırlı olsun.Süper
Çok teşekkürler
sanırım almışsınız bizlerle paylaşmanıza sevindim bu arada masanız çok hoş güzel mekan kaliteli tüfek hayırlı uğurlu olsun öcelikle size sezgin bey sonra havalı camiasına
biran monitorden uzanıp dokunasım geldi içimden ama farkettim ki sanal alem deyim
Çok teşekkürler.
sanırım almışsınız bizlerle paylaşmanıza sevindim bu arada masanız çok hoş güzel mekan kaliteli tüfek hayırlı uğurlu olsun öcelikle size sezgin bey sonra havalı camiasına
biran monitorden uzanıp dokunasım geldi içimden ama farkettim ki sanal alem deyim
Çok teşekkürler
Hayirli ugurlu olsun Sezgin abi. Wolverin ekranimi kitledi o derece adsl kaldirmadi massallah
Çok teşekkürler Metehan
Hayirli olsun Sezgin abi, hafta sonunu sabirsizlikla bekliyorum
sağol onur bende hafta sonunu nu iple çekiyorum
Evet geldi sonunda
Erhan bey paralax tekeri de çok güzelmiş nerden aldığınızı öğrene bilmemiz mümkün mü selamlar
Erhan bey hayırlı olsun güle güle kullanın
Levent hayırlı olsun güle güle kullan senden tüfek hakkında yorumlar bekliyoruz malum yeni bir tüfek ilk alan sensin
Serdar biblo gibi tüfek adana da bakıp elime almıştım güle güle kullan hayırlı olsun
Adem takımımız adına bu atışların daha iyilerini ADANA da senden bekliyoruz
3-Sezgin-Şahin
Onur bu hafta Ercan bey katılamıyor benimde dernek kahvaltısına katılmam gerekiyor saat 14.00 gibi bir aksilik olmaz ise mekanda olabilirim savaş ile ismail geliyorlar katımak isteyen arkadaşları beklerim
Kamuran bey size suda karbon fiber kaplama öneririm çok güzel desenler ve renkler var çok da pıratik bir kaplama ben de yaptırmayı düşünüyorum selamlar
Katılım sağlayan dostlara çok teşekkürler keyifli bir gündü en kısa zaman da tekrarlamak gerekli . not: Ercan beye yiyecek içecek sponsorluğu için teşekkürler. çay sponsorluğu için Adem ustaya teşekkürler.