Onur eline sağlık resimler iyi cıkmış da ben arada ufacık kalmışım gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.(not -gelmek isteyen arkadaşlar özelden Ercan bey -CHEF65- İle irtibat kurabilirler.
Sezgin ŞAHİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu oluşuma bir katkım olur ise sevinirim hafta sonu bir buluşma olur ise seve seve katılırım (bir aksilik olmaz ise) mekan ve yer sorun değil benim mekan veyahut başka bir mekan ben varım katılım sağlayacak arkadaşlar isimlerini bu konu altında yazsınlar 1 Sezgin Şahin
-
Adem bey hafta sonu atışa gide bilirsek sizde buyrun gelin
-
Benim nakkaş köyünde mekanım var arasıra arkadaşlar ile buluşup atış yapıyoruz Beylikdüzü den CHEF65 Ercan bey de geliyor bu hafta sonu buluşabiliriz buluşma olur ise sizde gelin 500m alanımız yok ama idare edersiniz artık
-
Keyfiniz daim olsun beyler yarışma piskolejisi ortadan kalkınca sonunçlar da gayet güzel olmuş tebrikler birdahaki kapışma videolu olursa bizimde gözümüzün pası silinir Ankara ya selamlar
-
Benim iş yerim hadımköy ev avcılar da de sazlıbosna yı da çok iyi bilirim fakat daha henüz beş yüz metre atışı yapmadım öğrenmek isterim 500m ye ne ile atış yapmayı düşünüyorsunuz
-
ANKARA Field Target Yarışması birincisi ERDİNÇ KOMUTAN tebrikler. A TAKIMI takım olarak süper bir başarı yakalamış Tebrikler. Dereceye giren giremeyen katılım sağlayan bütün dostları tebrik ederim.Sayenizde hobimiz sürekli gelişip güzelleşiyor organizasyona Emeği geçen bütün dostları kutlarım elinize emeğinize sağlık.
-
Hadi hayırlısı kazası belasız centilmence bir müsabaka olsun kazanan hobimiz olsun katılan bütün arkadaşlara başarılar dilerim. organizasyonda emeği geçen öncelik ile A TAKIMI ve katılım sağlayan arkadaşlarımıza çok teşekkürler katılamasam da gönlüm siz değerli dostlarla saygılarım ile Sezgin Şahin
-
Namluya sürmeden pelleti atarken acaba aradan hava kaçağı oluyor mudur. Ayrıca isabetw olumsuz bir etkisi olur mu diye düşündüm. Ayrıca belki daha uzun bir şarjör ile 10 lu atış da yapabilir gibime geldi. Mekanizmayı görmedim tabi.
Hava kaçagı var tetigi düşürdügünüz an şarjör ün solundan havayı hissediyorsun ama isabet sorunu yok 15m ve 20m lerde deneye bildim ses oldukça fazla isabet sorununu çözmek için tahminen 40fps lik hava basıncı kullanıp 30fps güç elde edilmiş gibime geliyor tamamen benim tahminim selamlar -
Sezgin bey, gürültü seviyesi Air Wolf'den biraz fazla demeniz ilgimi çekti.Bizim kullandığımız modelde gürültü oldukça fazla.
Bu arada silahı kullanmadığınız zamanlarda Steyr'in tavsiye ettiği gibi tüpü gevşeterek saklamanız regülatör pullarının sürekli baskı altında kalmasını önleyip ömrünü arttırabilir.
Taylan bey teşekkürler tüp söküm olayından haberim yoktu tüpü hemen söküyorum ses oldukça fazla katılıyorum taylan bey müsait bir gün test leri birlikte yapalım selamlar -
gücü ne kadar
koronom olmadıgı için olçüm yapamadım 40joule yazıyor çevrimi 29.5fpe ölçüm yapınca yayın larım selamlar -
Seri atış yapıyormu bende onu merak ediyorum.
Ömer bey seri atmıyor biatlon kolu cok pıratik kulan maya yardımcı oluyor selamlar -
Steyr'lerin her modelinde regülatör var
Bende öğrenmiş oldum teşekkürler -
regulatör varmı?
Henüz bilmiyorum -
Ben de Falcone can alıcı sorularını ne zaman soracak diye merakla bekliyordum. Evet cevap bekliyoruz, diğer pcp lerden ne farkı var bunun ?
Bu tip soruların hastasıyım. Tek bir can alıcı soru ile Tüm bilgiler alınır ve huzur içinde bir sonraki sorunun kurbanı aranır
Falcone arkadaşımız güzel soru sormuş farklı lık mutlaka var da ben henüz çok iyi inceleme şansı bulamadım gözlem lerim 15m için airwolf ile kıyasladım wolften 1mm daha ufaf bir gurup yaptı biatlon kolu çok keyifli hava itmeli oldugu için şarjörün kenarlarından hava cıkıyor ? hızl dolum degil ama söküp doldurmak zordegil incelemeler sürecek selamlar -
Güle güle kullanın
diğer pcplere göre ne fark var ?
Teşekkürler diger pcp lerden farkı biallon kurma sistemi bollt kolu yok hava itmeli vesayre -
Tüfeğinizi güle güle kullanın kurma kolu gerçekten çok pratik görünüyor kola göre düşünülen şarjörün 5 li olması belki zaman kaybı olabilir belki ama kendini belli eden bir tüfek..
Teşekkürler -
silahınız Türkiye'de ilk , gelir gelmez Atak Güvenliğe gidip incelemiştim biraz, kurma kolu çok güzel. Hedeften gözünüzü ayırmadan kurulabiliyor, tüpü de benim silahın tüpünden daha büyük olan yeni tüplerden. Tekrar güle güle kullanın.
Teşekkürler henüz 15m de deneyebildim sesi airwolf göre biraz fazla biatlon kol süper 15m gurubu airwolf ten 1mm daha iyi şimdilik tecrübeler buladar selamlar -
isabetli atışlar
Teşekkürler -
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
yalnız namlu free float olmakla birlikte "ceketli" değil, diğer bütün Steyr'lerde olduğu gibi , kalın ve 1. sınıf namlu var.
Teşekkürler Steyr i siz benden daha iyi tanıdığınız için yorumunuz doğrudur selamlar