Yeni işin hayırlı olsun kundak işine başlarsan bebide ssıraya yaz selamlar
Sezgin ŞAHİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu yıl çok sıkı geçeçek tebrikler 20 de 19
-
siparişi nasıl ve nerden verdiniz gümrüe takılma ihtimali yok ise bende sipariş etmek isterim selamlar
-
-
FX mi bir daha asla, Daystate Wolverine ilk alacağım pcp.
-
Keyfiniz muhabetiniz bol olsun beyler A takımına yakışır selamlar
-
hayılı olsun cem bey güle güle kulanın selamlar
-
hata yapan lardan biri olarak sözlerinize katıl mamak mümkün degil yarışma pisikolejisini yenmek lazım önerdigiz purogramı türkçe çevrimi yapılırsa çok iyi olur selamlar
-
29- (cmblc) Cem Balcı / Webley raider 22 cal - Cem şehir dışında olduğundan onu listeye eklememi istedi
30-(p226)sezgin şahin / daystate airwolf 22cal.- air arms s410 22cal. -
hayırlı olsun
-
başka kulanan yokmu
-
güzel atışlar tebrikler ama ben hala fx revo yu bekliyuorum selamlar
-
elinize emeginize saglık gurupman ları görünce insanın hemen atış yapası geliyor tebrikler
-
elinize emeginize saglık süper olmuş
-
çalışmalarını ilgi ile izliyorum bu çalışma ların sonunda bir pcp tüfek üretecek mişsin gibime geliyor selamlar
-
biz atıcılar için cok önemli bir konu güzel rüzgar almayan bir poligon sanırım hepimizin hayali bukonuyu başlatan arkadaş larımı tebrik ediyorum ben avcılarda ikamet ediyorum seve seve katkıda bulun maya hazırım selamlar
-
çok güzel bir çalışma sanırım benim gibi iyi bir dürbün arayanlar için aydınlatıcı olmuş teşekkürler benim şuan ki favorim mtc genesis 5-20*50 selamlar
-
tüfek 10 numara ama dikatinizi cekerim pompa mükemel
-
taylan bey hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız keyifli atışlar
-
süper atışlar tebrik ler