Merhaba arkadaşlar, uzun araştırma sonucu Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition modelini aldım ve dün elime ulaştı. ilk defa havalı tabanca aldığım için kıyaslama yapamayacağım. ancak silah gerçek gibi duruyor yani birkaç kişi gördü herkes gerçek sandı. silahın gücü beni tatmin etti kola kutularını delip geçiyor, soda şişelerini parçalıyor. yaklaşık 5 metrelik mesafeden test ettim. şehirde olduğum için henüz daha uzak bir mesafeden test edemedim. bana göre tabancanın tek sıkıntısı 6lı olması ve doldurması biraz zahmetli olması. iki defa doldurduktan sonra üçüncüsüne gelince anladım ki doldurması uğraştırıcı. bi de horozu çekmezseniz ateş etmek zor oluyor. yani kolay ateş etmek için horozu manuel çekmeniz gerekiyor. görünüş olarak da horoz sanki tam oturmamış gibi. yani bozuk gibi görünüyor. meğerse tasarımı öyleymiş. son olarak silah resimlerde gördüğümden daha büyük. yani tabanca değil tüfek sanki. biraz kısa olsaydı daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. 1 tüpü akşama kadar anca bitirebildim. sebebi ise doldurması zahmetli ve yaklaşık 30 atıştan sonra bayıyor insan sırf bitsin diye kullandım yaklaşık 50 atış yaptıktan sonra tüp bitti. incelemem şimdilik bu şekilde.
vedat87 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Beğendiğiniz alacağınız silahı siz yinede iyi inceleyin hangisini alırsanız alın aynı güçte aynı çalışma prensibinde olmayacak. Siz teknik verileri iyi inceleyin ir çok tanıtım videosu izleyin ve karar verdiğiniz silahın ne tür tipik sorunları olduğunu araştırın. Ben size " Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition" tabancanın tipik bir sorununu söyleyeyim forumda da daha önce konuştuk co2 tüp yuvasındaki oringlerin orada gaz kaçağı oluyor. Forumda bir arkadaşta vardı ismi aklıma gelmiyor şuan gelince yazacağım kendisiylede görüşüp fikrini alın derim. Yok ben bunu beğendim her seferinde ben horozu hareket ettiririm diyorsanız o sizin bileceğiniz şey tabiki.
anlıyorum sizi ancak içimde kalmasın diye alayım diyorum. zaten 1 yıl garantili olacak. 1 yıl içerisinde sıkıntılar çoğalırsa p09 alacağım.
-
Vedat bey co2 tabancalar arasında öyle müthiş bir fark yok. Bunlarda güç arama kaliteli marka alırsan biraz daha isabetli ve biraz daha uzun ömürlü olur. Ama her halükarda biraz kullandıktan sonra gözün hep başkasında olur. Sen doldur carcürünü keyfine bak.
çok mantıklı geldi bana. o zaman güç pellet vs bakmaksızın bana en çekici olanı seçeyim. sanırım alacağım tabancayı buldum Colt Single Action Army 45 US Marshall 7,5" Limited Edition . şekil itibari ile en sevdiğim tabanca. bununla başlayayım. tekrar teşekkürler arkadaşlar. ürün geldiğinde incele sonucu detaylı bilgi vereceğim.
-
haklısınız malesef türkiyede satılmıyor
-
bilgi için teşekkürler. az önce Elite Force Racegun diye bir model gördüm. onun hakkında neler söylersiniz?
-
bilgi için teşekkürler arkadaşlar. araştırmam sonucu Asg Cz-P09 ve Asg Dan Wesson 8 Revolver arasında kaldım. hep klasik silah (smith wesson tarzı) silah arıyordum ancak o tarz pellet atan silah görmedim. p09 modeli ile anladım ki çelik bilye atmak mantıklı değil yani sadece pellet kullanılmalı. dan wesson 8 ise sadece çelik bilye atıyor ancak namlu çıkış gücü 540 fps ki bu çok çok iyi. p09 ise 492 fps gücünde. genel bir kıyaslama yaparsak;
Asg Cz-P09 Asg Dan Wesson 8
FPS : 492 : 540
Ağırlık : 702gr : 1040gr
Kalibre : 4,5mm : 6mm
kapasite : 16 pellet : 6 bilye
fiyat : 592 TL : 575 TLDW 8in modeli daha hoşuma gidiyor çünkü hep klasik silahım olsun isterdim. namlu çıkış hızı daha iyi, bilyenin 6mm olması da ayrıca daha iyi çünkü uzak mesafede rüzgardan etkilenmiyor,
p09 modeli ise pellet atması iyi, 16 şarjör kapasiteli ve daha hafif. Yani ikisinin de artısı eksisi var benim için. ikisi arasında kaldım ya da ikisini de mi almalıyım? bu konuda bilgi verebilir misiniz? hangisini almalıyım ve neden? -
anladigim kadariyla Zoraki tek tek atiyor pistonlu eski tip. Benim istedigim sarjorlu olana kirma ile ugrasmiyim. Guclu olsun gercekci olsun. Elektrikli de olabilir
-
ben acikcasi pellet daha zarar verici ve hedefe isabet orani daha yuksek diye biliyordum o yuzden ozellikle pellet ariyordum. Yaniliyor muyum? Ayrica celik pelletler var midir onlar denendi mi acaba.
-
teşekkürler ancak özellikle pellet atanı arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır havalı tabanca arıyorum, forumda biraz gezindim şunları gördüm ve kararsız kaldım.
asg cz p09
Sig Sauer P320
kwc makarov pm 40
walther cp 88 competition
COLT Special Combat
ASG Beretta F92 M9
ASG Sti Tac Master 1911
daisy 5170Havalı silahlardan pek anlamadığım için aradığım özellikler pellet atabilen, şarjör kapasitesi çok olan, blowback özelliği olan gerçekçi ve namlu çıkış hızı çok yüksek kaliteli bir tabanca. fiyat önemli değil 2bin tlye kadar bütçem var. forumda önerileri okudum ortalama fiyatları 600tl olan tabancalar önerilmiş. benim aradığım en iyisi ve şık olanı. yani internette 1200tlye de daha güzelini buldum ancak anlamadığım için size sormak istedim. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? smith wesson tarzı silah da olabilir.