Açıkcası co2 tüpü ile çalışan tek silahım olduğu için bir kıyaslama yapamam. Ama 10-15metredeki dağılımı 7,65mm walter silahım gibi. Gerçek silahın geri tepmesini saymazsak, alıştırma için güzel. Ancak detaylı incelemeler yapan bir site vardı adı aklımda değil şimdi. Almadan önce oradan bakmıştım, blowback li olanlar arasında gruplamaları gayet iyi görünüyordu. Yine blowbackli olanlar arasında Namlu çıkış hızıda en fazla olanı bu idi. Olumsuz bir durumdan da bahsedilmemiş. Herhangi bir eksisi yok. Fakat kullandığınız mühimmat önemli. Bu zaten her silahta önemli... Genel olarak izlenimlerimi yukarıdaki resimlerle birlikte yazdım. Ama deneyimli olanlar denese tahminimce fiyatına göre fazlasıyla iyi derler gibi geliyor. Krom olan bölüm alüminyum. Kızak(üst kapak yada siyah olan bölüm) pik döküm (tabir yanlış ise özür dilerim, kurusıkı silahlarda kullanılan döküm tekniğini pik diye biliyorum) sadece şarjörü pilastik desek daha anlaşılır olur sanırım.
Benimde merak ettiğim bir çok şey var bu silah hakkında. örneğin yedek şarşörünü nereden bulurum? Gaz kaçağı şimdiye kadar olmadı. Olursa yedek parçalarını nereden bulurum?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim birkaç güne kalmaz alıyorum bir5501