Elinizdekiler kırmızı zoraki mi??
bmc67 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1 haftadır Ankara dışındaydım, çatı işinde yardımım olamadı. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
-
Uzunca bir süredir buluşmalara katılamadım. Bir türlü Ankara da kalamadım ki alana gelebileyim , haftaya da Samsun da olacağım, özledim atış yapmayı, ilk fırsatta gelip bisiklet akrobasisini izlemek isterim.
-
Çok keyifli olduğu belli oluyor, en iyisini yapmışsınız
-
Başlığı geç görmüşüm, bugün gelemem sanırım, ancak Pazar a inşaallah.
-
İkisi de harika olmuş, elinize emeğinize sağlık, güle güle kullannın.
-
Hafta sonu Ankarada kalmam gerektiği için ben gelemeyeceğim.Gidip yarışacak ve tribünden destek olacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
Yapılan duyuru ile ilgili yorum yapan A Takımı üyeleri ve ilgi alaka gösteren hobiseverlere çok teşekkür ederim. Saygılar
Seni kızdırmışız anlaşılan halbuki ben yazılanları talimat kabul edip, uyacağıma dair kafa sallıyordum
-
Bir aksilik olmaz ise ,benim delikanlı ile geliriz inş.
-
Ben gelmeyi çok istiyordum ama, gece istanbul'a gidiyorum. Size keyifli bir gün dilerim. Buluşmada alınan kararları haberdar ederseniz, üzerime düşen ne ise, hemen yerine getirmeye çalışırım.
Saygılar.İyi yolculuklar,
Mehmet ben de erken geleyim , simit poğça işini pas geçiyorum, dediğin gibi acıkırsak tost yaptırırız mekan sahiplerine de da bir faydamız olur.
-
IPHONE Tel şarj makinesi olan varda getirsin arkadaşlar. Benim tel. şarj bitmek üzere.
Araç şarjı var, unutmazsam diğerini de alırım
-
Cumartesi sabahtan ben de gelirim inş.
-
Bir süredir Ankara dışındaydım. İnterneti mailler için kısa süreli kullandım. İşlerde anlamsız bir yoğunluk olduğu için buluşmalara gelemedim. En yakın zamanda görüşmek dileği ile.
-
Önce tadilat işi , sonra da okul toplantısı sebebi ile gelemedim. Bir dahakine inşaallah.
-
Yarın evde tadilat var, onu atlatabilirsem çocuklarla ben de gelmek istiyorum.
-
Bayrağı hafta sonu asarız , bitince de çatıyı logo şeklinde boyarız. Sonra da Bülentin uçaklarla kameraya çekeriz
-
Elinize sağlık arkadaşlar.
-
Takım ruhu , iyi niyet ve paylaşım günüydü. Herkesin eline emeğine sağlık. İnşaallah kazasız , keyifli atışlar yapacağımız bir mekana sahip oluyoruz.
-
Mehmet beni de ekler misin listeye, işlerimi öğleden sonraya kaydırıp, sabah erkenden geleyim.
-
Uzunca bir süredir ben de gelemiyorum buluşmalara , önümüzdeki haftadan sonra yaklaşık 15 gün kadar yurt dışı sebebiyle Ankarada olmayacağım, ondan sonra açığı kapatırım.