bmc67 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sabahtan tüfeği arabanın bagajına attık, geleceğiz diye. Ancak bir arkadaşımın hastalığı ile ilgilenmem gerektiği için gelemedik. Eve biraz evvel gelebildik. Bir dahaki sefere inşaallah. Kaç atış yapıyor sayacağız diye tüfeğin havasını da boşaltmışız , yarın belki atış yaparız diye hava basalım dedik pompayla onu da beceremedik. Sizlerden öğrenecek çok şey var çokkk.

Merhaba, öncelikle bu keyifli buluşma için tebrik ederim.

uzunca bir süredir foruma üyeyim, bir kaç tane de mesaj atmıştım. Çocuklarımın bir hobisi olsun istediğim için ( biraz da onların merakı olduğundan ) sanırım 5-6 sene önce Hatsan mod 125 almıştım. Ancak silahtan çok memnun kalmadım. Forumda uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra bir tane AT44 aldım. İki kez de atış yapma şansımız oldu. İlk atışta (sitede 70 atış yapılabilir denmesine rağmen yaklaşık 50 atışta tüp bitti. Aldığım yere söyleyince hiç ikiletmeden tüpü değiştirdiler ama o da sanki 35 atış sonra bitti. )

1981 senesinde havalı silah takımında yer almıştım ama her şey çok değişmiş tabi :)

İlk cumartesi buluşmasına gelerek sizlerden havalı silahların inceliklerini öğrenmeye çalışacağım.