21 gr gamo magnum attığıma ve birazda dizelli kullandığıma göre yaklaşık 780 - 800 fps civarında hız alıyorumdur herhalde.
Peki bu transport deliği ile oynayanların yorumları nedir? Ben patriot un deliğini çap 4mm olarak ölçtüm. Deliği genişletmesem bile piston tarafına biraz pah kırsam ne kadarlık bir etkisi olur tahminen.
Bide Yalçın Bey ben patriot un 100 m den yağ tenekesini vurabileceğini biliyorum. Arkadaş güç arttırırsan tüfeğin istikrarı bozulur demişti bende benim için 100 metreden yağ tenekesini vuracak kadar isabetli olsa yeter anlamında yazdım o yazıyı. dediğim gibi bu silahla grupman yapmak gibi bir niyetim yok.
Sayın thenighthawk ta (keşke isminizi bilseydim ) ona harcıyacağın para ile git kaliteli pelet al keyfine bak demiş ama benim için olay o değil. Ben sadece silahın gücü artsın derdinde değilim. Bu konuda uğraşırken eğlenmek istiyorum. Yoksa verirsin anlayan birine yap dersin yapar.
Ayrıca namluyu honlamak için evde abrazif metal tozu buldum. Babamın cephanelikte varmış Tozu ince yağ ile karıştırıp, üzerine pamuklu bez sarılmıuş harbiyle namluya uyguluyorsunuz. Bunu yapıcam fakat bende hız ölçümü yapıcak bir alet olmadığı için sonucun ne olacağını ölçemiyeceğim. Siz bu konuda ne önerirsiniz? Kalıp sabuna saçma sıkma işi bana pek hassa gelmiyor ama en son çare ona başvurucam herhalde.