yanaklık aşagıda iken bile yüksek kalıyor bende dipçigi indirdim biraz iyi ama hala gez alçak kalıyor kızaktan
Omarmod135 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar öncelikle selamlar mo 135 le dürbünsüz atış yapamıyorum sebebi ise dürbün kızagı yüksek oldugu için gezle arpacık yanagımı kundaga dayadıgımda kızaktan aşagıda kalıyor çözüm ne önerirsiniz tabi derdimi anlatabildiysem size
-
tavsiyelerinizi deneyip tekrar yazazarım ama sanki dürbünün içinde bi problem var gibi
-
tüfegimi yere düşürdüm tüfegim sagtarıfına dürbünün üstüne düştü dürbünü en sola dayamama ragmen saga düşüyo mermiler ayagını söktüm ters taktım ama yine aynı neden olabilir sizce ne yapmaliyım
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arkadaşlar kendimiz ıspartamızın elma bahçelerinde eglence amaçlı atışlarımızı çektik tüfegin tahribatı hakkında azda olsa bilgi sahibi olabilirsiniz sizlerlede paylaşmak istedim
-
arkadaşlar emniyetinizi kontrol edin o vidaları oynadıktan sonra zaten bilginiz fazla yoksa "ben gibi:)" hiç kurcalamayın tavsiyem
-
tornacılara dürbünü götürsek yaparlar bence bunu plastıkte mantıklı fiyatları çok abest zaten internette
-
kıllflaşta petekli gölgeleyicileri çıkıyo görsel amaçlı dürbünü biraz daha büyük göstermek istiyorum güneşlik diye geçiyo galiba benim aradıgım
-
dürbünün uç kısmına eklenen parçanın ismi nedir bilen arkadaslar yazabilirmi
-
hocam bu istinat boşlugu ne oluyo tam olarak
-
o alyanları bende kariştirdım kurarken namlunun altındaki pistonu geren demir bi yere sürtmeye basladı