Ksavaci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Kesinlikle katılmıyorum. Tüfeğin üretilme amacı ağır solid ve kas gücü bu ferrari alıp yakıt ekonomisi kasmak için basmamak gibi bir şey. Tabiki de tüfek sizin araba sizin keyif sizin zevk sizin. Keyifli atışlar. ;tufey#

Bu örnek benim tüm algımı değiştirdi şu an olayı sizin gözünüzden idrak ettim sanırım 😂

Aldım usta krono deneyeceğim hafta sonu artık öğreneceğiz ama ağır solid atmaya çalışıp hava tüketeceğime hafif atmak stabil havayla daha mantıklı geliyor

Araştırmam dürbün ile beraber Bigmax x almamla beraber şu anlık son buldu üzerinde discovery 6-24x44 var şu anlık solid seçimi uygun bar aralığı tüp için regülatör vs vs derken askıda kaldı

Herkese merhaba , bir haftadır ilanını siteden takip ettiğim Bigmax x i sonunda satın aldım , hatsan Flash 101 den sonra sanırım Flash boncuklu tabanca gibi kaldı çünkü Bigmax x attığını yok ediyor diyebilirim.😂 Kullanıcısı olan yada halkında bilgi sahibi olan varsa bilgi almak isterim Ercan ustadan regülatör siparişi de vereceğim stabil bir basınça stabil grupman için fakat ideal çalışma basıncını birtürlü yakalayamadım 240 barlardan 200 bara 15 adet solid ile çok hızlı düşüş yaşıyorum , 200 bardan 160 bara 40 adet solid gönderiyorum ,bir Çan eğrisi yaratamadım ,ve Alpaslan hocadan da bilgi alamadım varmıdır bilgisi olan , pellet 44 grain

:)

Kesinlikle yanlış.

youtube a optiklerde yada dürbünlerde SFP ve FFP nedir yada ilk odak düzlem, ikinci odak düzlem nedir diye yazıp videoları izleyin gene MRAD ve MOA nedir onuda öğrenin.

genel olarak bazı şeyleri çözdüm fakat marka konusunda kafam karışık kimisi hawke derken kimisi element optics kimisi hepsi çöp Victor bak diyor , yani kalite kişiden kişiye bukadar değişemez diye düşünüyorum

Merhaba ,bende uzun bir süre mod 85 Vortex kullandım fakat 2 ay önce pcp ye geçiş yaptım yanlışlıkla 2 pcp ile biri Flash101 biri bt65 şu anlık gerek forumdan gerek bu konuda tecrübeli ustalardan bilgi alıyorum öğreniyorum , çok keyif alıyorum hatta bazen abartıp 1000 adet pellet ve solid attığım oldu , bakalım öğreneceğiz 😂

spot on da sadece etek sıkıntısı yok aynı kutu içinde birbirinden farklı çap ve ağırlıkta pelletler var spot onu kullanacaksanız elinizde bir hassas terazi ile kumpas olması gerekiyor. şaka yapmıyorum son üretimlerinden ben memnun kalmadım özellikle mavi kutu dome larına dikkat edin bir kutu içinde nerdeyse namludan düşecek kadar dar çaplı vede nerdeyse namluya çakacak kadar geniş olan pelletlere rastlayabiliyorsunuz.

Kesinlikle katılıyorum bende aynı sorunu yaşadım 10 kutu aldım neredeyse 7 kutusu aynı dediğin gibi oldu ve şu an Pellet arayışına girdim domeden önce 18.gr kırmızı kutu kullandım fakat o bile bundan iyidi dedim , şu an bende Pellet arayışı içerisindeyim

Üstad yanlış biliyorsam düzelt ffp cama entegre olduğu için zoomda görüntü bozmuyor ve ayar problemi diğerlerine göre az oluyor diye okumuştum tabi bir forumda ve o arkadaşa göre ,eğer öyleyse ffp düşüyorum değilse arasındaki farkı öğrenmem gerek , tek bir dürbün kullandım optimanın Flash ile gelen dürbünü bu yüzden herhangi bir tecrübem yok

Göz yuvasında görüş netliği problemi var dendi birkaç kişi tarafından tabi nedir ne değildir bilmiyorum inceleyeceğim yardımlarınız için teşekkür ediyorum