Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
2.el olarak bu fiyatlara bulabilirsin. airgunpazar'da vardı ancak satıldı sanırım ilan kaldırılmış. fb'da zoraki kullanıcılarının olduğu sayfalarda görmüştüm birkaç ilan. ben de co2'dir blowback'tir derken Zoraki hp01-02 aldım. emin ol, blowback ve seri atıştansa attığını vurmak daha çok keyif verecektir.
KWC SW40F Kafkasav.com'da 325TL. Bana 2. el alabilecek yer tavsiye edermisiniz, bugun yarin almak istiyorum. Sahibinden pek bulamadim. Zahmet olmazsa size. Tesekkurler.
300 350 arasi bnce zoraki alin co2 ler genelde hayal kırıklığı oluyo başlangıç için
cevabiniz icin tesekkurler. Max 250 tl vermek istiyorum simdilik. Cok heves ettim. Sonra belki daha guzel biseye gecebilirim. Peki yabanavmalzemeleri.com hakkinda bilginiz varmi? Oradan online siparis vermek istiyorum da.
Merhaba, forumda yeniyim. Bi sorum olacakti, havali silah almayi dusunuyorum aklimda KWC COLT 1911-40 var (230TL + 9TL Kargo). Nasil bir tabancadir bu, bilgisi olan var mi? Kisaca bilgi verebilir misiniz, veya daha iyi bir sey varmi? Buyuk ve agir olmasi lazim. Bu arada yabanavmalzemeleri.com'dan almayi dusunuyorum. Guvenilir mi site? Tabanca linki: KWC COLT 1911-40