hedef konusuna gelince "kendi diktiğin hedefe pek atış yapamazsın" bizim buluşmalarda
Kesinlikle! Yarışmalarda bile öyle oluyor, herkes kendinden sonraki atıcının atış yapacağı hedefleri koyuyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hedef konusuna gelince "kendi diktiğin hedefe pek atış yapamazsın" bizim buluşmalarda
Kesinlikle! Yarışmalarda bile öyle oluyor, herkes kendinden sonraki atıcının atış yapacağı hedefleri koyuyor.
Perşembe günü bir off-road test sürüşü çekimi için oradaydım. Öğle saatlerinde gittim ve ortada olan bir iki koli vs.yi toplayarak kenara aldım. Bu arada metal standlardan yan dönmüş olanı düzelttim. Çöp kovası boşaltılmış, ortalık temizdi. Akşam üzeri çekimler bittiğinde off-road parkurundan ayrılırken atış yapan bir kaç kişi gördüm ama acelemiz olduğundan geri dönüp kim olduğuna bakmadım.
Bu temizlik mevzuuna kesinlikle katılıyorum. Özellikle cam konusunu kökten halletmeliyiz bence. Ben standları düzeltirken ortalıkta yine şişe kırıkları vardı.
Bu arada geçen hafta kullandığımız ahşap piknik masalarından iki tane alıp oraya koyabiliriz. Pahalı bir şey olmasa gerek.
Fotoğraf da çekebildim nihayet:
[Resim Engellendi: http://img641.imageshack.us/img641/1584/dsc7579e.jpg]
Teşekkür ederim, aslında ben daha iyisini bekliyordum ama...
Sanırım sonunda bu akşam fotoğraflarını da yayınlayacağım.
Sonunda hedef kağıdını arabadan aldım fakat bu sefer de fotoğraf makinamın bellek kartı evde olmadığından fotoğrafını çekemiyorum.
Puanlar sırasıyla şöyle:
10, 9, 7, 7, 9, 8, 10, 10, 8, 9, 10, 10, 9, 10, 10, 9, 10, 9, 9, 8
Toplam: 181
Ortalama: 9,05
Ben de bir puan atışı yaptım fakat iki gündür arabada unuttuğum için buraya koyamıyorum.
Bi fikirde benden.Herkesin kişisel olarak aldığı punlara göre bir sıralama yaparız.Sonra Ankara Team adına atış yapanların toplam puanı atış yapan kişi sayısına bölünür ve Ankara Team ortalaması bulunur.Filintaların toplam puanıda aynı şekilde atış yapan kişi sayısına bölünerek Filinta takım puanı hesaplanır.Birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için atış yaparız.
Evet, ortalama almak bence de daha mantıklı.
Evet, Mildot kullanarak mesafe hesaplayabilmek için hedefin ebatını en azından tahmini olarak bilmeniz gerek.
Her zamanki gibi güzel bir gün geçirdik. Tüm katılanlara teşekkürler ve Serdar'a tebrikler. =)
Vuruş noktasının farklı mesafelerde sağa sola kayması dürbün artıkılının tüfeğe tam olarak dik olmaması ya da tüfeğin tatışlarda tam olarak dik tutulamaması sonucunda olur.
Yağmur başladı ve görünüşe göre yarın akşam 7'ye kadar hafif ve aralıklı bir şekilde devam edecek.
Yine de sabah görüşmek üzere. Yatmalı yavaştan.
vardı da niye getirmiyorsunuz
Abi bende olduğunu biliyorsun, seninle denemiştik mesafesini. Sen Paintsign'da, ben ikinci çamlıktayken konuşmuştuk.
Telsiz bende de vardı.
Getireceğim yine de... =)
Bende abi. Geçen hafta unutmuşsun, ben almıştım.
Muhasebeye git, çıkışını versinler abi.
Eunjin'i hatta Gamo TS 22 yi dahi Hatsan'da kullanamazsınız,şarjürün arkasından çıkıyor.
TS22'yi denemedim fakat Eun Jin AT-44 ile aynı şarjöre sahip olan Raider'da kullanılabiliyor. AT-44'te de kullanılabiliyor olsa gerek.
Sen bana ver, ben yollarım Deniz. Hesap numaralarımı özelden atıyorum.