eblemis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Benim s410 larda merak ettiğim kurma kolunu kurarken dürbün kaynağını bozuyor muyuz , tüfeği omuzdan indirmek zorunda mıyız?

Hayır, tüfeği kurarken atış pozisyonunuz neredeyse hiç bozulmuyor. Ben de bu bakımdan bolt actionların daha avantajlı olduğunu düşünüyordum ama S410'un kurulması o kadar kolay ki benim de bu fikrimin değişmesine sebep oldu.

Tüfeğim dün akşam itibariyle elime ulaştı ;şrofls;. .Sağolsun Kadir Bey tüfeğimi ve diğer siparişlerimi dün akşam kendi elleriyle getirip tarafıma teslim etti x;.z .Ayrıca Mustafa Bey'in vermiş olduğu siparişleri de almış oldu.Karşılıklı alış veriş yaptık yani :) .

Daha öncesinde crosman 2100 kullanıyordum.Ama Air Arms bambaşka bir şey.Gerek işçilik gerekse kalite olarak tam anlamıyla ben buradayım diyor.Tüfeğimi dükkanıma getirdiklerinden tam olarak inceleme şansı bulamamıştım.Eve gider gitmez kutusunu açtım ve uzun uzun seyrettim.İnanın insanın baktıkça bakası geliyor.Sonra şarjörü doldurup terasımdan bir kaç deneme atışı yaptım.Sabah erkenden kalkdım ve daha önce 2100'de kullanmış olduğum basit dürbünümü(kısmetse daha iyi bir dürbün yakında...) üzerine monte edip hiç bir sıfırlama yapmadan bir deneme atışı yapayım dedim.İsabet beklemiyordum çünkü dürbüne herhangi bir sıfırlama yapmamıştım.Yaklaşık 50 metre uzaklıkta olan top sahasının kale direğini hedefleyip atış yaptım ve anında kale direğinin çınlamasını duydum :!: .Sonraki atışlarımda da hep vurdum.Yani sıfırlama yapmayla uğraşmadım.Tüfek gerçekten çok güzel.Tüfek hakkında esaslı bir yorum yapmak gerekirse Allah göstermesin yarın öbür gün bir savaş çıksa alırım elime tüfeğimi asarım sırtıma pompayı giderim cepheye diyebilirim;d; .Yarın ilk işim araziye çıkıp değişik hedefler üzerinde çalışmak olacak.İzlenimleri ve resimleri ayrıca paylaşıyor olacağım.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Hatsan'la ilgili, bırakın olumluyu, olumsuz olmayan bir mesaj göndermekle dahi grupta ilk fırçamı yemiş oldum galiba...

Estağfurullah. Forum içerisinde hiçbir üyenin bir diğerine bu şekilde bir yaklaşımda bulunacağını sanmıyorum. İlker abinin şahsınıza fırça atmak gibi bir gayesi olmadığından eminim. Sadece hiçbir şey bilmeyen çok bilmiş av bayilerine sitem etmek istemiştir bence.

KING OF THE FIELD - TEKETEK ŞAMPİYONASI!
    "King of the Field" Amatör ve Profesyonel olmak üzere iki kategoride yarışılacak ÖDÜLLÜ bir teke tek paintball turnuvasıdır. Eşleştiğiniz rakibinizle Paintsign Speedball Arena'da "best of 3" formatında, yani 3 maçın 2sini alan kazanır mantığı ile teke tek oynayacaksınız.

Her kategorideki katılımcı sayısına göre fikstürler belli olacak ve herkes bol bol maç yapacaktır.

Ayrıca; turnuva bitiminde hep beraber mangal partisi yapıp, inegölden gelen süper lezzetli köfteleri mideye indiriyoruz, bilginize :)

Pro Kategori:
    Giriş ücreti 20 TL (İnegöl köfte ekmek dahil)
    Katılımcı kendi ekipmanını getirir
    Şampiyon Pro kategoride toplanan paranın 30%unu alır. Ayrıca bir dahaki ay gerçekleşecek turnuvaya kadar kupasını (Krala yakışır bir kupa olacaktır) elinde tutmaya hak kazanacak, fakat gelecek şampiyona (gelecek ayın kralına) teslim edecektir.

Amatör Kategori:
    Giriş ücreti 20 TL (İnegöl köfte ekmek dahil)
    Katılımcıya Paintsign ekipman verir
    Şampiyon 2 kişilik paintball davetiyesi kazanır!!!

Sonbahara kadar hemen hemen her ay düzenlenecek bu turnuvayı 3 kere üst üste kazanan pro oyuncu; bu 3 turnuvanın gelirinin %20'sini daha alır!!

3 etkinlik üst üste kazanan amatör oyuncu 5 kişilik daha paintball davetiyesi kazanır!!!

Aynı zamanda iki kategoride de her ayın şampiyonu Paintsign Paintball panolarında ve web sitesinde ayın kazananı olarak belirtilecek ve "King of the Month" unvanını alacaktır!

Ben zamanım olursa katılacağım.

Dürbünlerde objektiften giren görüntü göz lensinden çıkana kadar dürbün içinde iki kere başaşağı dönüyor. Görüntünün takla atttığ bu noktalar odak noktaları oluyor. First Focal Plane, dürbün artıkılının dürbünün ilk odak noktası üzerine yerleştirilmiş olduğu anlamına geliyor. Bu sayede dürbünün büyütmesi değiştirildikçe artıkıl da dürbündeki görüntü ile birlikte büyüyüp küçülüyor. Orta sınıf dürbünlerin genelinde ise artıkıl ikinci yani göze yakın olan ve tek işlevi büyütülmüş ve büyütme esnasında ters dönmüş görüntüyü takrar düz hale getirmek olan odak noktasında bulunuyor.