xxturnerxx tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

evvela şunu sölemek isterim gereken ahlaki ve dini konularda yeterince bilgiliyim havalı silah ile avlanmak maksadım değil ben kaibre önerisi istedim ahlak dersi değil onları yok etmek istesem çok uzun zamanı mı almaz ve havalı silah ile yapmam ateşli silahlarımda mevcut maksat korkutmak yok etmek değil cevap yazan arkadaşlar iyi okuyunuz hadisilere varıncaya kadar nasihat vermişsiniz saolun da bu kadarına gerek yok zaten profosyonel bi avcıyım yasal olarak her belgem mevcut tekrar tekrar yazıyorum av maksatlı değil di sorgum hakikaten bu işten anlayan birisi bana 4,5 veya 5,5 arasında bana yardımcı olursa sevinirim gereksiz ve lüzümsüz nasihatlere gerek yok rica ediyorumm.. sadece 50 metre ve üzeri atış için 4,5 - 5,5 mm mi bunun için bana bilgi verebilecek biri varsa yazarsan memnun olurum saygılar. ;avci;

sleamlar benim bie sorunum var hw97k almaya karar verdim fakat 5,5 mu yoksa 4,5 mm mi alsam 2 sinin arasında kaldım bu forumda eminim ki her iki modelide kullanmış kişiler vardır benim öncelikli alma maksadım 50 metre minimum karga denen beni güzel pazar sabahında bahçemde deli gibi bağıran mahlukata savunma amaçlı bir önlem elimde optima trio 5,5 mm güzel bir tüfeğim var fakat uzun mesafelerde yeterli olmuyor uzun süredir sabit namlu alttan kurmalı bir model arıyordum ve hw97k yı buldum kullanan arkadaşlar hepsi memnun gerek isabetinden gerekse sağlamlığından sonunda kararımı verdim bir hw97k sahibi olmanın vakti geldi az da olsa kargalardan kurtulucam sizlerden öğrenmek istediğim 50 metrede etkili olacak 5,5mm mi yoksa 4,5 mm mi sizce hangisini almalıyım amaç 50 metre ve üzeri. vericeniz bilgiler için şimdiden teşkürler. ;tufey#