gecen hafta 4 kutu da bana geldi ama cok sorunlu olan dikkatimi cekmedi fx pelletlerde zaten en son gonderdigim videoyu o pelletlerle cekmistik yani isabette bir sorun yasamadim ama agir ve hassas bir malzeme olan pelletler tasima esnasinda cok hasar aliyor...
turgayttt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
biz antalya da oldugumuzdan yuksek basinc ve isi nedeni ile 1000 fps in uzerinde sonuclar aldik fx pelletlerle 1040 a kadar gorduk , gamo nun pba (performance ballistic alloy) pelletiyle benim s 410 1260fps lere cikti , tabi isabet ne derece kalir o belli degil ,
bir de bu bahsettiginiz silahlar modlanmis agir cekic yada yay uygulamasi yapilmis silahlarmiydi ?
guzel paylasim icin tesekkurler ozellikle de eblemis kardesimizin calismasi extra guzel olmus... -
gelsin gorelim deneyelim neymis iyi gorunuyor ,,,
-
Gule gule kullanin abi , s 410 cok guzel bi silah hayirli olsun hele de modlanmis hali (mustafa bey sagolsun) super oluyor,,,
-
sayin frog cok tesekkur ederim pazartesi ariyorum numaralari/..
-
sevgili kadir kardesim ben kara da da denizde de tetik cekmeyi seviyorum , ama guzel goruntuler burda boyle balik yokki ugrastigimiza degsin bitirdiler denizi ,,,
denizlerle cevrili memleketimizde denizi bile kullanmayi bilemedik...
paylasim icin tesekkurler,,, -
resimler guzel hasan kardesim , birlikte biseyler yapinca daha guzel oluyor artik sezon da kapandi ara sira gider tekrar ederiz bunlari hep beraber ..
akdeniz grubu yavas sekilleniyor,,, -
bugun arazide biraz atis yapalim dedik , sadece s 410 u aldim , birkac ayar ve keyif atisindan sonra bir de cekim yapalim dedik iste sonuc ....
air arms s410 full power xtra fac 22 cal,120 metre turgayttt
Yükleyen turgayttt. - DiÄ�er spor ve ekstrem spor videolarına göz at. -
en sondaki eblek ten bahsediyorsan o benim abi,,,,
-
mustafa abi ... tesekkur ederim silahlar iyi olunca atislar da iyi oluyor
ama sitemiz de ne atislar yapan arkadaslarimiz var ,,, herkese allah gonlune gore versin ,,,
-
50 metre ye kadar yeni bir varili iki tarafli delip geciyor zimba gibi , 100 metre de tek tarafli yine zimba gibi deliyor arkadan sisiriyor delip gecmiyor ikinci kez,
ayni varili air arms s 410 ile celik uclu sacma kullanarak 40 metre de tek tarafli deliyor arkayi da sisiriyor , ama yivli 22 nin deligi 40 metre de cap ayni olmasina ragmen cok daha genis hem giris hem cikis , bu da buyuk ihtimalle yumusak cekirdek sert varile ilk anda deformasyonla giriyor o yuzden daha agir olunca tahribat cok daha fazla haliyle hizi da cok daha fazla atesli silahin,,, ama 100 metre de s410 da neredeyse ayni kalitede atislar yapiyor cok hosuma gitti,,,
-
[Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/100301/temp/eftj2tt9.jpg]
bugun 90 - 100 metre arasi bir mesafe de 22 cal , ile 3 atis tek delik yaptim mesela... silah mi neydi anshuss yivli 22 cal LR .
-
bugun birkac arkadas , sitemizden Hasan Sahin , abisi Azmi Sahin , kendisi hem antrenor hemde atici olan polis memuru arkadasimiz tayfun bey , gonlumuz bir olsa da gelemeyen akinsenol kardesimizin hayali , hep beraber atisa gittik , orada tayfun bey e ait 22 cal yivli nin durbun ayarini yaptik ve ondan sonra ben varile 90 ie 100 metre civarinda bir 3 lu grupman yaptim benim hosuma gitti
http://www.dailymotion.com/video/xcep8l_2…-100-metre-grup
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/100228/temp/xcivb3mw.jpg]bu arada air arms la da 150 metre ve 100 metre de cok isabetli atislar yaptik ayrica hasan yeni aldigi at 44 le guzel atislar yapti ,,,
-
-
100 metre icin iyi bir grupman ,,, kaliteli sacma ve kaliteli tufekle
-
insallah olur iyi bir ikinci el aliriz , ilginize tesekkur ederim...
-
abi zaten benim isime de yarar ne de olsa deniz isindeyim sahilde atolyem de var kompresor her zaman isime yarar dalis da var bende o yuzden kullanilir temiz bir sey bulursak olabilir...
-
cok pahali , 5 -6 bin euro en az 3000 euro diyorlar
ustelik 300 bar da ciddi sorun oluyo
bakim vs
-
mesaj alindi abi hemen arastirmaya giriyorum pazartesi gorusebiliriz
insallah kolay bir yolunu bulurum,,, senol da cok istiyor dur bakalim umarim olur...
-
bizde almak istiyoruz ama antalya da 300 bar basacak makina yok gibi bi bulsak hemen 3 tane alicaz takim olarak ama yok malesef onun icin agir hizmete devam 12 lt 232 bar celik tuplerle...