en önemlisi tüp hacimleri farkediyo dikkat ederseniz. sporter düşük tüp hacmi ve hafif
volkan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bana uyar zaten sahilde oturuyorum
guzelbi atıs bulusması yaparız -
yıllardır beylikdüzü gürpınar sahilde atıs yapıyorum baya guzel alanlar var
ınsanların rahatsız etmiyecegi rahat atıs yapıla bılıcek
uzun mesafe calısıla bılıcek ulasımı kolay bırcok yer mevcuttur. bi organizasyon yapmak isterseniz yer konusunda bır cok alternetıf mevcut -
-
-
-
Gectigimiz cumartesi gunu kar yagdi inanamadim uzun zamandir hava yaz gibiydi .havalar musade ederse bir bulusma duzenliyelim hem yeni silah alicak arkadaslar degisik silahlar ile deneme yapabilir .Benim atis yaptigim bolge sansima hic camur olmayan biryer tamamen beton ile kaplanmis 3km uzunlugunda denize sifir bir yol insanlar daha kesfetmediginden simdilik bom bos cevrede sadece yazlik evler var ve onlarda pek gelmiyorlar . Kahvalti yapilcak cay icilebilicek harika bir balikci dernegi var atislardan sonra harika geliyor.
-
ben genelde gürpınar sahilinde atış yapıyorum bu bölge genelde tenha oldugu icin pek insanlar rahatsız etmiyor eger gelmek isterseniz bir atış buluşması düzenliyelim . bölgeye ulaşım cok kolay gürpınar otobüsleri son duraktan sahile sadece 50 metre mesafe ,
otobüsler genelde yenibosna e 5 ten hareket ediyor her 5 dakikada bir geciyorlar . -
-
Benim cok kullanişli buldugum iki programda bu linkte mevcut chairgun pro son versiyonudur işinize yarıyıcagını düşündüm link e girdikten sonra sag ortadaki iki program a tıklıyarak ulaşa bilirsiniz.
http://www.hawkeoptics.com/[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/100211/temp/qwkigrg4.jpg]
[Resim Engellendi: http://s12b.directupload.net/images/100212/temp/vjqfc2vh.jpg]
-
Ben istinye parkta izledim gozlukler gercekten cok ilginc buyuk ve camlari polorize gozluk gibi renk degistiriyor ve siyaha yakin .perde zaten annatilcak gibi degil devasa boyutlarda her alanda filmin hareketlerini algilaya biliyorsunuz ekranin icine cekiliyosunuz. Normal bi 3dile imaxs kiyaslanamiycak kadar farkli benim izledigim en iyi imax filmi bu kesinlikle kacirmayin
-
Ben avatar i imax ta izledim tek kelimeyle mukemmel. Adamlar oylebir teknik kullanmiski film resmen insani icine cekiyor izlerken bircok sahnede dusme hissi yukseklik korkusu birebir gercekti eger iizlerseniz kesinlikle imax derim 3boyutun otesinde bir deneyim
-
Bi is seyahatindeyim yakinda donuyorum heycanla silahima kavusmayi bekliyorum gurupmani yaptim basarili olduguna inaniyorum geldigimde yayinliycam resimler evde ama soyle diyebilirim 10 atis 180 barda 1ytl civarlarinda ustune ruzgar da vardi ama harika benim icin mengeneden ayirip atis yapmaya basladigimda sok gecirdim o mesefede hedefe desteksiz atis yaptim 10 atistan 8 hedefi buldu gurup falan hayatta cikartilamaz desteksiz bu isler aticida bitiyor anladim kimse 100 metre gurup yapamamasinin nedeni bu olsa gerek milimetre bile namlu oynasa daglara taslara gidiyor cok iyi bir destekle herkez bu silahta gurup yapar
-
silahı bügün aldım ilk izlenimlerim kundak işciligi eşsiz hayatıöda ilk defa bir silahın kundagı beni etkiledi resmen kundak vücüdunun parcası gibi adamlar bu işi biliyor . silah aldıgımda 150 bar da idi hemen 200 e tamamlıyıp atısa başladım 100 metrede şişeler resmen kum oluyor . Bu tüfegi alıcak arkadaslar bilsinlerki sesi nerdeyse ateşli kadar . ve gercekten rahatsız edici . bir an önce susturucu almayı düşünüyorum side level mekanizma cok basarılı . evim deniz kenarında balkondan silahı mengeneye baglayıp birkac atıs yaptım rüzgar olmasına ragmen nerdeyse aynı noktalara sacmaları düsdü denizde baya bi sıcrama yapıyor. silahla birlikte gelen dynamıc paletler sureklı sorun cıkardı atıs sırasında şarjörden cıkıp boldu sıkıştırıyor
cok canımı sıktı sılah problemli sandım daha sonra dıana paletleri denedim sonuc mükemmel.Yarın namluyu tam denemek icin 100 metreye silahı mengeneye baglıyıp atış yapıcam o zaman sonucları yayınlıycam. şu an icin tek sıkıntılı olan şey tüpe hava basmak gercekten insanın canını okuyor . tetigi cekerken aklımdan tüpü doldurma eziyeti cıkmıyor elim titriyor hava az gitsin diye -
evanix hakkında herkez degisik yorumlar yapıyor ve beni bu sılah hakkında daha cok soru ısaretlerıne itiyor .Bu gün bu silahi sadece meraktan satın alıcam ve inceliycem isabetliligi olsun güçü olsun atış sayısı olsun tetik agırlıgı olsun her yönüyle deniycem . 100 metre gurup denemesi de yapmayı düsünüyorum terçihimi s10 dan yana yaptım nedeni diger modelin orjinal sitesinde olmayışı. Artık istedigim gibi cıkmaz ise duvar süsü yaparım malum görüntüsü mükemmel. İstedigim gibi cıkarsa ne mutlu bana
-
Bu resimler beni tereddüte itiyor
orjinal evanix in sitesinden aldıgım resim
[Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/090722/temp/7l9cbv2n.jpg]buda turkiyede satılan evanix in sitedeki resimler beni tereddüte düsüren
[Resim Engellendi: http://s12.directupload.net/images/090722/temp/agcicenz.jpg]
farklar ortada -
Belki imalat icin izin almıstır her yerde bulmaya calısmama ragmen aynı sılahı hıc bulamadım ve göremedim ben hatsan uretıyor demıyorum ama bıldıgım yerli imalatcılardan sadece hatsan bu kalıteyı cıkara bılır . inceleyen varsa fıkrını beklıyorum
-
Hatta orjinal evanix sitesindekiyle tamamen alakasiz durbun yataginin oldugu yer keskin bir sekilde bitiyor dierinde ise yavasca bir meille kesmis .eger bu evanix ise neden kendi sitelerinde boyle bir silah yok . Ve kundaginda kullanilan agac bile farkli duruyor yerli imalat ise urunu alicak olanlar bu konuda bilgilendirilmeli .benim icin bu kalitede imal edebilmisler ise ne mutlu . Resmen merak sardi yerli olup olmadigi konusu
-
Orjinal evanix sitesinde bold mekanizmasi yandan kuruluyor ve bold kolu parlak satisini yapan diger turk sitesinde ise bold kolu slahin arka kisminda calisiyor ve menevisli siyah renkte ben cok sasirdim sahsen ve merak ettim .yapilamaz diye bisey yok malum hatsanda herturlu arac var imalata yonelik. Evanix ten sadece kundaklari satin alip kendi iskeletine monte etse kimse fark etmez .biraz komplo teorisi gibi oldu sanirim
-
Turkiyede satilan evanix lerle yurd disindaki ler arasinda bold mekanizmalarinda cok fark var acaba hatsan evanix imalatina basladimi