wolcano tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhaba.ben hatsan at44-10 için moderatör arıyorum.nerden nasıl almalıyım.hatsan firması orjinal üretim yapıyomu satışı varmı acaba bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim.bide bu tüfek kaç unf? unf ne abi yaaa? ;şrofls;.

tüm aileye merhaba.

adım volkan.(27)dikmen de esnafım.havalı tüfeklerle tanışmam biraz zorunlu olmuştu ama hastalığa dönüştü.şu an hatsan at 44-10 kullanmaktayım.ayrıca falconry(yırtıcı kuşları eğiterek avlanma) yapmaktayım.yani günlük taze memeli ve kuş etine ihtiyacım vardı.normalde bıldırcınla besliyordum ama malum...kriz...neyse çaresiz bi havalı tüfek aldım.derken...saplantı oldu....gerisi sizin hikayenizle aynı sanırım.grubunuza katılmak ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.ben tekknik bilgiden ve bu terminolojiden biraz yoksunum ama sanırım kısa sürede desteğinizle yetişirim.birde ben hatsan at 44-10 yanında optima illuminated scope aldım başka bişey yok.750 tl verdim.iyi mi?birde yanında susturucu vermediler...olmalı mıydı?yada susturucu nerden alabilirim.at 44 meskun mahalde resmen ateşli silah gibi patlıyor.koşularım balkon atışlarımdan rahatsızlar...

SAYGILARIMLA

VOLKAN AYBAŞ

FALCON OTOMOTİV/DİKMEN

(Kendi güvenliğiniz için forum içerisinde telefon, mail adresi gibi ulaşım bilgilerinin aleni yayınlanması yasaktır.)