Avfoniden defalarca alışveriş yaptım ama hiçbir problem yaşamadım. Aksu av , halil av hepsiyle alışverişim oldu gayet güvenilirler.
chnbdk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsanın ağırlık ortalamasına bakarsak en hafif tüfeklerinden biri diyebiliriz.
-
Cometin külah borusundan farksız olan 4x20 dürbününü hiç önem vermeden monte ettim ve sıfırladım. Aliexpresten aldığım diana marka dürbünü nizami bir şekilde monte ettim sizin yaşadığınız sorunun aynısını bende yaşadım. Sorun dürbünde.
-
Garanti dolalı 1 ay olmuş acaba kral arms hatsan gibi garanti dolsada ücretsiz hizmet veriyormu
gerci ucret almasa bile kargo ücreti git gel 70 tlyi bulur
Sizin bu mesajınızı görünce bendeki hatsan pompayı ücretsiz yaptırabilir miyim diye fabrikayı aradım. Bakım veya ufak tefek şeyleri ücretsiz yaparız ama tamir parasız olmaz dediler.
-
Nova mi ? Super jumbo mu?
-
N-07 Gaz Pistonlu versiyon kullanıyorum. Memnunum , hem güçlü hem isabetli.
-
-
Ben bolt kolun verdiği hazdan gercek hıssınden vazgecemıyorum özellikle ve bu sebeple Pro kullanıyorum,Bolt kolun hiçbir sorunu yok...Pro daha tufek gıbı durmakta,,Ancak Ağırlığı 3.85 kg,,Çelik tüp ve Dipçik agırlastırıyor,,tüp hacmi 330 cc...İlginçtir Pro teknık verilerınde çıkış hızı 18.13 gr pellet ile 1050 fps yazıyor,Transfer delikleri buyuk olsa gerek bu yuksek çıkış hızına istinaden Pro ismi konulmuş muhtemelen
Şişko tüplerın göruntusune ısınamadım desemde şişko tupun en az sırıttığı belkıde yakıştıgı Tüfek Kral Jumbo bence,,Jumbonun agırlıgı 3.5 kg bu hafiflıgını Alimunyum tüpe ve hafif dipçiğine borclu,,tüp hacmi 425 cc...Jumbonun Pro dan fazla sayıda pellet atma sebebi sadece +95 cc daha fazla tüp hacmi değil 18.13 gr ile 925 fps düşük çıkış hızı
Üstad 1 dolumla stabil kaç atış yapılıyor pro ile ?
-
Kral pro ve kral jumbo ikiside kralArms firmasının en gözde tüfekleri.
Hava dolumunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz. eğer pompa tercih ederseniz kral jumbo sizin için yanlış tercih olur. dolum yapmak imkansız değil fakat çok zor ve meşakkatlidir. eğer jumbo tercih ederseniz mutlaka scuba tüp temin etmeniz gerekir.
Kral pro pompa ile de rahatlıkla doldurulabilir. ama jumboya göre atış sayısı azdır.
Scuba tüp almayı düşünüyorum. Pompa zaten 400 TL , 500 TL ye sıfır scuba tüp satıyorlar. Kral pro gerçekten yakışıklı bir tüfek fiyatı da biraz daha uygun. Hala kararsızım , pro daha güzel daha güçlü , jumbo nun da ondan kalır yanı yok.
-
İkisine de kötü değil diyorsunuz. Karar vermek zorlaşıyor iyice
-
Merhabalar,
Pcp almayı düşünüyorum fakat Kral Pro ve Kral Jumbo arasında kaldım. Kral Pro estetik olarak daha güzel ama Kral Jumbo da atış sayısı bakımından daha tatminkar. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi ? Pro'nun bolt kollu olmasının dezavantajı var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Kral Puncher Pro - Puncher Pro 2 ve Puncher Jumbo arasından hangisini tercih ederdiniz ?
-
100 metre grupmanı nedir ya ? En aşağı 250 metre olacak ki havalı tüfekten farkı olsun.
-
Kral N-07 Gaz Pistonlu versiyonu kullanıyorum. 100 adım sayıp koyduğum 2.5 lt 'lik kola şişesini dürbünsüz vurdum. Kurması çok zor ama.
-
Kral Pro gerçekten estetik olarak çok iyi , kullananlarda genel olarak memnun. Pro 2 de kurma kolu yan tarafa alınınca daha iyi oldu sanırım.
-
-
Aksu av ve Avfoni'den alışveriş yaptım , ikisine de güvenebilirsin.
-
Hatsana biri şu kurma kolunu ve tetiğini iyileştirmesini anlatmalı.
Gerçekten almak istiyorum, her modeline bakıyorum ama her denememde aynı hayal kırıklığı.
Aynen katılıyorum. Hatsan değişik bir politika izliyor , bence uzun vadede bu onlara kaybettirecek.
-
Hocam yurtdışı sitelerinden alman gerekiyor. O da bu işin riskli tarafı. Tr de ben daha satanı görmedim.
-
Kamuflaj kaplamayla gayet güzel görünüyor. Güle güle kullanın.