Evet Çubuk biraz uzak kalıyor. İvedik taraflarına gidiyorduk fakat her hafta aynı yer sıkmaya başladı. Bu sefer Çamlıdere'ye gitmeyi düşünüyoruz.
chnbdk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yinede en fazla satılan modeller 5.5 mm , ya gerçekten herkes acemi ya da 5.5mm hepsinden daha iyi.
-
-
Tüfeği elime alıp bizzat Bursa'da inceledim.Bugüne kadar Hatsan tüfeklerin ağırlığından yakınanlar için adeta biçilmiş bir kaftan olmuş
Tüfek inanılmaz hafif ve ergonomik geldi.Compact boy olması da ayrı bir güzellik katmış.Kurma kolu bugüne kadar hatsanlarda kullanılmamış yeni bir kol ve oldukça rahat kuruluyor.Konu başındaki videodaki model qe modeli ben ise standart namlulusunu inceledim.Kısmet olursa envanterime katıp inceleme videosu çekeceğim.
Hocam Tr de satılmaya başladı mı tüfek ?
-
Ankara da yaşıyorum ama 100 doları geçince tereddüt ettim , takılır mı diye. Dürbün aldım daha önce ama 45 dolardı.
Aslında kronograf pelletlerin bile kuyumcu tartısı ile tartılıp, pelletgage gibi aparatlarla ebadının hassas ölçüldüğü ve ayrıma tabi tutulduğu bir hobide çok yararlı bir alet. Yerli firmalarımızın kompresöre olduğu gibi (hatsan) kronoya da el atması uygun olur düşüncesindeyim.
Bence de tamamen katılıyorum. İyi hoş tabanca tüfek üretiliyor ama aksesuar konusu biraz sıkıntılı.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Chrony cihazından nasıl edinebiliriz ? TR'de satan yok , Amazonda da Tr'ye gönderim yok diyor. Sizin bir bilginiz var mı?
-
Hatsan Shot Show'da kompresör , scuba tüp ve 2 farklı model pompa tanıtmış. Sadece ABD piyasasına sunduğu ürünler mi ? Türkiye ye gelir mi acaba ?
-
-
Şu sıralar Ankara'da her yer çamur , atışa nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama gittiğinizde bende katılmak isterim.
-
Hayırlı tezkereler , zor gelir ama geldiğinde özlersin.
-
Tüfek gerçekten güçlü ve isabetli atıyor. Fakat tüfeği kurmak biraz zor , koluna güvenen alsın derim